Clio daha ağır basar sanırım..
Printable View
Clio daha ağır basar sanırım..
rio daha mantikli bence
heyecanlanmana gerek yok..
ne kadar kullandın bilmiyorum, ben yazdım 70 bin km kullandım hala da kullanıyorum, yol tutuşuna kötü diyosan ya beklentin çok yüksek, yada yol tutuşu kötü araba görmemişsin diyorum.
konforuda öle kötü değil, fiyatına göre iyi bile denebilir..
bu arada araba şirketin, tercihi yapan da şirket, yani ben "kendi" aracım diye fanatiklik yapmıyorum. Sürdüğüm bildiğim bir araç o yüzden yazıyorum
öle abartacak bi durum yok symbol e aileni bindirmiyorsan, piyasadaki birçok aracı da es geçmen gerekir zaten ;)
ha bide bendeki clio değil, symbol.
Dip not: 2009 yazında da yaklaşık 30 bin km boyunca da era kullandım, eranın yol tutuşu symbol den kötü idi.. kafadan kayıyordu biraz zorlayınca virajlarda.. (bu rio için bir yorum değil sadece symbol "aile" bindirilmeyecek bir araba değil demekiçin )
rio cok daha iyi cliodan
rio ezer. 65 lik clionun bikere piyasası yok kimse yazmasın kafasından.100k km den sonra enjektör ve pompayı yiyor. benzinli clio daha degerli.
era yada getz iyidir.
2. elde clio para etmez galiba cunku adi sirket arabasina cikti bir kere ki ben olsam 100kyi asmis bir renaulta guvenmem.. (yerli yapimlar haric :))
simdiye kadar 2 defa hyundai sahibi olduk 1i dizel 1i benzinliydi. genel olarak sorunsuz arabalar hic basimizi agritmadi motorlari dayaniklidir.
vasat malzeme kalitesi ve rahatsizligi disinda fiyat/sorunsuzluk egrisi gayet iyi..
Ben olsam kiayi tercih ederdim gorunusu guzel ve kagit ustunde (hic kullanmadim bilmiyorum) guclu arabalar ve renaulttan motor ve yuruyen aksam anlaminda daha dayanikli oldugundan eminim.. yani en azindan camurluklari plastik degildir heralde:)
İkisinide kullandım aşağı yukarı aynı ayarda cihazlar , ama rio spor araba gibi gidiyor:D .D
Rio biraz daha ön planda bana göre ..clio sıktı ya :S
clio cok tutuldu ama rio derim bende
kanka rio alcak gibiyiz...gidişat bu yönde :) :) :)
Clio alacaksan HB al symbol u ben renault dan saymıyorum
Kesinlikle clio ;)
Performans acısından rio gerıye kalan hersey ıcın clio derim..
Clio3 ün sw olanına bindim bi kaç kez, alt hızlarda yol tutuşu bence gayet makuldu.
arabam . com daki testlerde de beğenmişler yol tutuşunu, ne kadar tarafsızlar bilemem ama.
tartışmasız rio bencede..siz en iyisi iki aracıda kendiniz kullanın farkı net göreceksiniz
clio ikinci el piyasasını düşünürsek mantıklı.clio sanki biraz emaneten gidiyor gibi.çok yüksek.
rio daha rahat geldi bana freni kasa yapısına göre tatmin edici.tabi iki araç arasında iyi tercih yapmak zor.