Bende cupra diyenlerdenim.. Ama Typer şaka yapabilir gibi geliyo içimden.:)
Printable View
Bende cupra diyenlerdenim.. Ama Typer şaka yapabilir gibi geliyo içimden.:)
sen rahat ol x boxı getırcem ama turbolu mugen typerla oynadıktan sonra turbo yapıcam arabayı dıceksın emın ol :)
bu arada rollınge doncek olursak zaten mantıken cupranın gececegı bellı ama yınede orcun ne kadar tutunursan ve az fark olursa bu bıle buyuk bısey senın ıcın kardesım.Bu cocugunda bu huyunu sevıorum hıc R yok :)
marka fanatikliginin bir anlami yok, nekadar hondadan olsa gonlumuz eger cuprada bir terslik yok ise type r i rahatca gecmesi lazim..
ben fanatiğim geçilsede typer diyorum... başka hangi marka atmosferik bi araç kafa tutabilmiş 350-400 hp cupraya.. oy verirken illa geçicek olana vermiyorum oyumu.. gerçeğide görmek lazım..
Ctr güzel ya gönlüm ondan yana :)
Orcun sağlam okuyan bi hacı teyze mi buldun, alttan alttan mucize diyosun :)
Şaka bir yana, denemek iyidir iki tarafada başarılar.
o speclerde cupra yazılan speclerdekı typerı bence rahat geçecektir...en azından geçmesi lazım inş zevkli bir deneme olur kavgasız gurultusuz olur..
cupra geçer.
ankete bakıyorumda 38 kişi typeR demiş :) ya 350 hp lik bi cupra nası gittiğinden haberleri yok galiba. alakasız bi deneme olur. eğer cupra 2.0tfsı 350 hp ise.
kanka mantıken ,
http://www.techturkey.com/forum/vide...upra-45-a.html
beyaz cuprada : Egsoz - Downpipe - Yazılım .. bunlar varken böyle yürüyorsun
KIRMIZI CUPRA : İNTAKE,D.P,EKSOZ,INTERCOOLER,POMPA,REVO STAGE 2 PLUS .. bunlar varken ne yapıp geçicen? farklı parça taktınmı aracına?