iki seçenek ; eğer ebatlarda sıkıntı yok ise;
1. Yokohama Advan
2. Nokian ( ebat varsa)
Printable View
iki seçenek ; eğer ebatlarda sıkıntı yok ise;
1. Yokohama Advan
2. Nokian ( ebat varsa)
Arkadaşlar Toyo michelin gibi yumuşakmıdır.Ömrü ne kadardır michelin kadar uzun gider mi ?
Bende olmadı toyo alayım diyorum
Michelin pilot çok iyi bi lastiktir
son zamanlarda okuduğum bi kaç kapsamlı testte Good Year Asymmetric en iyisi çıktı
Yanlış hatırlamıyor isem Autocar baya kapsamlı bi test yapmıştı..
good year f1 asymetric tek gecerim
ben lastik alirken kiyaslamalara bakiyorum onun bir internet adrei var ne hangi yolda ne vermis performance olarak bulursam sana linkini vereyim sen sec ama ilk sirada asymetric ikinci siradada adrenalin var bu ikisi arasinda giderdim ben olsamki bende f1 var cok memnunum evo da
yasin eagle f1 almayı düşünürsen bana msj at arkadaşmın teli veriyim bi görüş
Sekom arkadaşıında Toyo varmıymış 205 55 16 sorsana
bridgestone adrenalin potenza s001
Bende jantlarımı sattım yeni jant alıcaktım.. Piyasayı araştırdım fiytları performansı
potenza S001 de karar kıldım. Pahalı bir lastik ama sırf onu almak için 16 janta geçicem :D Görüntüyle pek işim yok. Performans yol tutuş daha önemli sonuçta.
Bridgestone diyorum..
good year adrenalın toyo arasında kaldım:)
Valla şu adrenalin bir tek ben beğenmedim galiba. Goodyear F1 asimetrik benim ölçümde olsaydı denemek istiyorumdum ama yok. Toyo T1R alıcam tekrardan.
type-r da nasıl bir tepki verir bilmiyorum çünkü type-r da kullanmadım ama
2 farklı araçta conti sportcontact 3 kullandım,
25.000 km oldu gayet memnunum şu ana kadar, sadece sanki artık yavaş yavaş bitmeye başladı gibi eski yol tutuşu yok sanki 25.000 km sonrasında sıkıntı burada var. ki beni yakın tanıyanlar bilir düzde gazlamaktan çok virajda limit denemeyi seviyorum. sportcontact 3 güzel yol tutuyor en azından ilk 25.000 km.
ben kendi aracım için bir kaç ay içinde, p zero - adrenalin - s001 - sportcontact 3 dörtlüsünden hangisi en uygunsa onu alacağım. 4 üde güzel lastik.
dipnot: ıslakta çok güzel tutuyor çamurlu yol değilse.
Her lastik her araçta aynı memnuniyeti vermezki.
aracın aktarımı, ağırlığı vs. lastik performansına etki eden faktörler.
mesela Bizim İzmir asvaltı deniz kumundan olduğu için şartlar biraz daha farklı :D
Adrenalini Çok Öven arkadaşlarımda var, "hiç övüldüğü gibi değilmiş" diyip sökende var.
İzmir'de Subaru'larda genel olarak P Zero Rosso kullanıyoruz.
BMW'de Toyo'nun bişeyini kullanmıştım, ıslakta rezaletti.
Mercedes'te Continental SportCont3 Var... tecrübe ettiğim en güzel lastik. Yanlatmıyor =))
Viraj sever arkadaşlarımdan biri TypeR'nda Dunlop sp9000 Kullanıyordu. memnundu.
istediğin ölçü tam olarak nedir yaz bana sorup dönerim
kanka maddi acıdan sıkıntı yoksa alacagın 2 lastik var bunlardan birini sec :)
yokohama ADVAN sport veya bridgestone s0001
Good year eagle f1 asymetrıc çok başarılı yol tutuşa sahip
michelin genel olarak başarılı bence.
225 45 yapsan olmazmı.Sonuçta tutucak daha az sararsın işte
Öncelikle Merhaba Ben sekolivenin bahsettiği arkadaşım:d
225/40R18 92Y EAG F1 (ASYMM) XL FP Goodyear. Yasin sana en uygun lastik şu anda bu paraya kıyarak alabileceğin ve hiç düşünmeden takabileceğin bir lastik.
2yıl garanti dışında 12 ay yoldan kaynaklı hasarlara karşı kaskosu vardır.
Şöyle düşünebilirsin balon ve yanak kesiklerine yanmalara delinmelere karşı Goodyear lastiğinin yenisini vermekte.
Buda çok önemli bir kayde.Bu lastiğin özeliğinden biraz bahsedecek olursak Formula 1 tarihinde en çok yarış kazanan ''368 grandprix winner'' Goodyear'ın f1'deki tecrübesinden f1'deki hamur bileşimini caddeye yansıtan bir lastik viraj severlerin virajları daha çok seveceği bir lastik diyebilirim.
Şu anda stoklarımda var bilgin olsun;)
burada reklama izin vermiyoruz, ticari satışa izin vermiyoruz
bilginize
Continental Sport Contact 3
Advan tak bence çok sattım hiç kimse pişmanım demedi olmadı adrenalinde iyidir ikisinden birisini seçmeni tavsiye ederim...
TOYO C1S nasıl sizce? Kullandınız mı hiç? Bir kaç iyi yorum duydum ama??
Bridgestone diyorum,kalite ve güvenli sürüş arıyorsan.
Pirelli pzero ROSSO. Yeni aldım muhteşem lastikler.
good year F1 asym. üstüne daha lastik kullanmadım desem yeridir Yasin ;)
countiental iyidir ya ben kullanmıstım memnun kalmıstım