custom remaps diye bi marka ankara dan aldık bizde bayiliği
Printable View
custom remaps diye bi marka ankara dan aldık bizde bayiliği
Yaptırmayı düşünen çok giuli sahibi var ama garantinın bozulması ve dna sistemi ile uyum problemi yaşanırmı sorusu var hep akılllarda.
Sonucta alfa, gazlarken check engine yakar, hortumu cikar vs vs. yolda birakabilir :)
Ankara'da juliet varsa stock GT ile deneyebilirim. :)
Kulaktan kulağa olayın değişmesi böyle birşey herhalde :) M3 değil 330 du araç.
Konuya gelicek olursak Scirocco alır gibime geliyor. Hem ağırlık avantajı var hemde TSI gücü :) yazılım işin içine girerse Alfa nın hiç şansı yok onu karıştırmayın bence stock vs. stock daha adil olacaktır.
scirocco alabilir.
Yazılım işine girilirse bencede juliet'in şansı azalıyor. Çünkü alt devirleri kompressor beslediği için üst devirlerde KKK 03 kullanılıyor. Juliette bütün devir bandını twinscroll turbo beslediği için üst devirlerde TSI kadar canlı olacağını sanmıyorum. Benimkisi sadece fikir tabi :)
alfa 1290kg ve tork 230 değil zeperfs de öyle demiş 250.. Kağıt üzerinde alfa daha avantajli.
o yüzden önce yazılıma nasıl yanıt verecek onu bir öğrenmek lazım
kimin sürücüsü daha iyiyse o alır...
merakla bekliyorum..
giu iki kez test yaptım araç almadan önce. rocco motoru kadar canlı değil , rocco alır diyorum. Ayrıca okuduğum birkaç testte giu fab verisi 7,8 fakat bu rakamı yakalayamadığını hatta 1 sn gecikmeli çıktığını görmüştüm. roccoda ise 8,1 -8,2 gibi değerler var .
Ayrıca bkz
http://www.fastestlaps.com/compariso...co_14_tsi.html
YouTube - Alfa Mito QV (Quadrifoglio Verde) 0 - 100
mito qv de durum bu şekilde. Motor pek cansız gibi değil. Gerçi giulietta mitodan 145kg daha ağır.
roll rocco, top speed guili (ciguli demek geldi içimden nedense :D)
0 dan son hıza da guili alır bence STOCK vs STOCK olursa.
kesinlikle tsi diyorum. alt ust dolu gelıyor:) bıde dsg ise tadından yenmez...
240 lık giulietta muazzam:)
Alfa alır diye düşünüyorum
1.4 DSG full stock scirocco ile denemek isteyen giulietta varsa deneriz,herkesinde merakı gitmiş olur
arkadaşlar merhaba sitede yeniyim fakat nete her girdiğimde yazıları okuyorum.
düşük motorlu yüksek performanslı araç bakıyorum 2 araç arasında gezinip duruyorum. scirocco ve giulietta denk araçlar ve tasarım olarakta hoşuma gidiyor ancak scirocco sanki daha pahalı geldi..alfa romeo julyet 1.4 170 distinctive 25.750euro +1.054 tl + spor paket(1) 1.800 euro +koyu renk cam 100 euro+güçlendirilmiş fren kaliperleri 500euro+blue me 300 euro+ boya 500 euro=28.950 euro +1.054
sizce kaç euro inerler pazarlıkta?
hemen yakın bi zamanda almayı düşünmüyoruz sizce yılbaşından önce mi sonra mı alırsak daha uygun olur?
mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yılbaşına daha 11 ay var yaw :)
Giulietta olan arkadas varsa forumda gelsin deneme yapalım..rocco kullanıyorum diye demiyorum ama rocconun enterasan bi motoru var!!!
Giulietta indirim max %3 oluyor. AROC ya da Koç grubu üyesi iseniz de %4 oluyor. Şu an Euro çıktığı için belki biraz daha indirebilirler.
Bu arada Guli'm daha 2700km'de Rocco'yla denemek isterim, ben de merak ediyorum ama aracım için daha erken sanırım. 5000-10000 olsa ve yağı değişse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.. :) Ama forumlarda Guli'yi yerin dibine sokmayacaksanız şimdi de deneyebiliriz.. :))
giuli'de emme egzantriği olmadığı için alt devirleri çok güzel topluyor, nurburgring videosu da mevcut güzel dönüyor güzel gidiyor 1.4 multiair 170hp motor :)
emme supablarını ne açıyo o zaman gardaş
emme işi nası oluyo yav julya sezarda
scirocconun gereksiz uzun saçma sapan bi şanzımanı var guilettanın 6. cites kesici 250 km şanzıman bitiyor
Some interesting figures for the Giulietta... - Alfa Romeo Forum
hızlanma değerleri rocco ile kıyaslanıcak düzeyden çok daha iyi kısaca ortalığın aq cak bir araba brembo kit ile fren mesafesi 33.5 metre oluyor aklı olan guiletta alsın
multi air li modellerinde gaz tepkisi 1.4 tsi 160 lık dana iyi diyorlar sadece turbo oldu halde
DGS li rocco can yakar diyorum
diğer manuel işde ise iş pilotaja bakar
bilmiyorum stock o km lere çıkıyormu, emme de egzantrik yok yağ basıncı ile çalışıyor sübaplar a öyle lift veriyor çok yeni bir teknoloji
[QUOTE=lewo_rolla;2086402]bana batu gardaşın öyle dedi (corolla_117) ;) test etmiş araştırmış falan öyle bişeyler[/QUOTE
teknik cevabın için sağol;) ama sanki kendin biliyormuş ve test etmiş gibi yazmışsın ondan şettim..
Giulietta'nin dynamic modda inanilmaz bir gaz tepkisi var. O kadarki bmwyi satip giuliettami alsam diye dusunmustum. Durumu biraz toplayinca corsayi verip almayi dusunuyorum hala:) multuair motorda bildigim kadariyla subaplar yag basinciyla degil turbo ile acilip sonrasinda ecu kontrolune geciyor. Sitede hakkinda bir yazi vardi isterseniz bir arastirin. Hatirladigim kadariyla yazdim cunku
Edit: ben telefondan yazana kadar konuya eklenmis zaten:)