:D :D :D şimdi kısaltmak için ne yapılmalı :D
Printable View
alican kısaltmak için para harcıycan.. sanzuman actırcan kısa sölıycen gelcek sanzuman toplancak oke..
Alican Exedy ve Competiton bile Honda'nın CTR kategorisindeki araçlarının volanlarına yakın bir değerde üretim yapmış demekki mantıklı olanda bu olsa gerek:rolleyes:
Volan dişlisinin çok hafif olması herzmn avantaj demek değildir..Drag için evet en hafifini al derim ama sen gündelik kullanımda sürüyorsun bu Teg'i ve Her koşulda optimum performans için bence orta değerler daha iyidir yani Competition ve Exedy ürünlerini tercih etmen daha iyi olur..:icon_tup:
Exedy içlerinde şekil olarak en güzeli zaten çok farklı bir yapısı var...:rolleyes:
satılık q1 kısa şanzuman :p
bende stock bır vti var ne zaman denemek ıstersen göruselım yavrum ;)
Stock motora yurtdışında çok basan gördm.. pek sıkıntı olmuyor düşük basınçlarda.. tabi motorun kondisyonuna da bağlı.. orijinalden sıkıştırma biraz düşük oldğu için kafa daha rahat oluyor tabi..
stock vti hafif kalıcak bana dün belli oldu :) :)
bu arada speclere emme manifoldu ve gaz kelebeği port polishte eklenicek :) :)
yaza inşallah VTİ geçen TEG'i izliycez hep beraber ..
moruk denediniz mi vtec ile yanlış anlama ama ben ihtimal vermiyorum :)
vtecle denemedim abi zaten dün bikaç deneme oldu da fuatlarla bende sıktım gördüm neyin nolduğunu :)
yok abi denemedim denerken bende sıktım hedırs filtre egzoslu vteclerle. :)
ama cok sasırcaksınız ben şimdi hiç konusmıycam :)
tek eksiğim sanzuman by-hayali mustafa abiyi bekliyorum kısa gelirse ona sanzuman benmkiyle takasa giricez inşallah.
dipnot: 17lerleydim birde:)
onu beklersen çok beklersin adam 2 senedir turboyu takamadı :D