|
|
#1 | |||
![]() |
Bilenler bilir aracım sanayide toplanma aşamasında. Birtek cooler öne alındı tamamen standart toplanıyor. Burdan vtecli bir arkadas biraz ileri geri konustu deneme kararı aldık. Sizler ne diyorsunuz. Aracım orj. motor içi, orj turbo, komple egzoz, kilitli dif. var sadece. Kendi aracının speclerini kendisi yazsın. Yalnız gecersem konusma sırası bana gelicek şimdiden söylüyorum!
2. vites vtec devrinden basılcak 5. vites sonuna kadar Son Düzenleyen Tugral; 29-01-2011 15:07. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
akşama vukuat var gibi...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
vtec dolu gibi sanırsam su 1.9 stroker li olan makinaysa iyi gidecegini tahmin ediyorum üzebilir..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
eğer vtec sağlıklı ise üzer
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
vtec gecer hatta sokukse deneme bile
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: hmm...
|
banada fitek geçer gibime geliyo
__________________________________ Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: :)
|
Untardaki vtec full+full yuklu bir makine... Stock bir sxile denese... 5.vitese gerek kalmaz muhtemelen
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
vti gider bence
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yarıs gecesi görürüz kimin üzülceğini. Bu arada arac yarıs zamanına kadar stock olarak kalamayabilir. Ben en kötü ihtimalle yarıs seceneğini yazdım. Belki bir manifold birde gt28 takılı olabilir
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: rs13
|
komple egsoz ve filtreyle ortalama 200bg fln olursun herhalde.vites oranlarimiz cok uzun tek dezavantajn o olablir.madem motor toplaniyor aç 1 bar öyle dene
![]() orjinal basinctada zevkli olablir ama arkadaslarin dedigi gibi stock vti degilse nolur bilinmez ![]() edit: gt28 tehlikeli olablir + typer/s2000 için bile ![]() tabi birde n/a ile turbo karşilaştirmak biraz yanliş ama madem iddali konusmalar gecti deneyn bizde zevkle izlerz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: '02 ep3 type-RR /// mitsubishi ASX intense '11
|
hahahahaa,baştas performancedayız şu an,Erkan usta dıyorkı ..ıçın ..mokunuzla oynayın dıyor...(yazan usta)
__________________________________ bLack EP3 type-RR '02 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
video çekmeyi unutmayın bu duruma yorumsuzum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: '07 207 GT & '11 CORSA D
|
....bence vtec üzerrrrr şimdiden söyliyim.... (ayrıca su an baştaştaki herkese ve özellikle type-r lı abimede buradan slmler pazartesi görüşürüüüüüzzz ![]() ![]() __________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
vtecin specler neki
![]() gt 28 + manifolt + açılan basınç aracın kendi için dahi sıkıntı olabilir bnce stock sx in şansı yok bnce __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: :)
|
![]() Şöyle düzelteyim, Arabanı ilk mesajındaki yazdığın hali ile çıkartırsan üntar'ın zır dolu vtec'in karşısına, ilelebet konuşma sırası sana gelmez ilk mesajının son cümlesinde belirttiğin üzere... Aşırı beslemeli aracınla N/A Vtec'e karşı Daha büyük turbo - manifold - basınç ile geçersen de... Yani üzerine bir de geçtim geçtim diye konuşursan da senin tasarrufun yani... Hep beraber tebrik ederiz seni GT28'li Basınçlı turbo aracın ile atmosferik vtec geçtiğin için
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: ROL Vtec... & Tüplü AccorD & Aile spec CRV
|
turbolu bi arabanın atmo bi motorla karşılaştırılması sadece atmo için grur verici olabilir bu 2araç için konuşuorum genel değil
__________________________________ Arif Gökdemir(R-Turbo) |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
hangisi tutunursa o gecer:
keyifli denemeler
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
pas tuttuk yav, kim geçerse geçsin, hadi yarış olsun izleyelim
__________________________________ Çalışmak yeteneği yener; yetenek çalışmazsa! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|