deneme ne zaman ?
Printable View
deneme ne zaman ?
Üntarın ve benim rodajımızın bitmesi birde üntarın beyin ayarının yapılması lazım. O arada turbo e manifold değişirse iyi olcak
rb26det koydular galiba :D
edit :D
ilk mesajda sx gt 28 manidold vs yoktu simdi eklendi ilerleyen günlerdegt3076 piston kol 2.0 bar demede:D
stock haliyle 1.1 bar düzgün ayarla vtec değil typer yalan olur.
Full standart yani, orjinal filtre orjinal header orjinal eksoz 9.0:1 cr sıkıştırmalı sıfır forged b16 motur, Paşaoğlu dynoda ne verir. Dün orda olanlar yazmasın.
İyiki bi gün mazeretimiz oldu alala ya, sen halen 200 250 lerde dolaş benim araba full standart gram mod yok 9 sıkıştırma ile 167 hp verdi gt30 14 psi üstüne sen düşün kastır sx geçicem diye la sx drift arabası olm :) sökecen için takacan coil anca yanla yanla dur.
benım 200sx ıtıcıler fln komple sıfırdı ust kapak. ınce conta vardı. hks 28 turbo fln fılan aem standalone. 0.68 bar da 280hp cıkmıstı.
bg typerda egzntrık varken gucu 260hp benı 2 boy gecıodu. 200 den snra 4-5 boy oluodu. ama normal egzntrıksız ctr ıle 200e kadar 1 boy onde 200den snra yanyana gıdıodum. ca18det ın ıyı sekılde yurumesı ıcın 300hp den fazla olması lazım. bı kere vıtesı arızalı abı 2 den 3 e atıosun araba ı dususe gecıo. dıer arabalar gıbı kavramıo. s14 te aynı s13te aynı. ama s14 un sr20 nın 300hp sı cok arabayı uzer