Embiyacım koray burdaki doğanla kalktığında arabanın barı kısıktı yalnız cok kastırmadı :D
Gökhanın 106 yla kalktığındada doğanın barı kısıktı...İzmir draglarda son haddine kadar acıktı...
Printable View
Embiyacım koray burdaki doğanla kalktığında arabanın barı kısıktı yalnız cok kastırmadı :D
Gökhanın 106 yla kalktığındada doğanın barı kısıktı...İzmir draglarda son haddine kadar acıktı...
Beyler 0-400 yaptığımız yolun asvaltı nasıl bir asvaltsa ben GTI ı 4500 devir kaldırdığımda dahi tek tur sarmadan tutunarak yürüdü araba bilginiz olsun...
Soguk asvalt dedikleri mıcırlı pütürlü bir asvalt üzerinde kalkıs yapılıyor eskişehirde.Patinajı minimum seviyeye indirmek için...
kütahya yolu sanırım.orası güzel :D
ıbrahım daha oncede soymıstın bunu rastırdım ben fazla etkılmez dıolar zaten ıns ole bı sıkıntı yasmayız balatam sıfır daha eskı balatad degıl bakalım zaten bu ıslmeler aslında 1 krelıgıne mahsus yapılcak gozkuo esk dızelı bılmıolar bızde bazı kkısılere dızel nasıl yuryomus dıe gosterıcez hedefımız kadar ıddamızda buyuk anlıcan eger basrırsak alahın ıznıyle tr de yuruyen ılk partner bız olucz
Embiya olmaz diye birşey yok ama derin girmen gerek motora...
Büyük turboyu koyucan cooler da kolay onuda taktın hadi Nos ta koydun diyelim peki mevcut pistonların kolların kapağın bukadar gücü kaldırabilicekmi...Biseferlik diyorsunda cok yüklenirsen biseferdede kırar patlatırsın.Ayrıca tüm bunları yaptıktan sonrada suankinden daha agresif bir yazılımı tercih etmen lazım bence...Su kadar HP su kadar tork alırsın demiyorum yürütemezsinde demiyorum ama piston kol vs girmeden motorun o kadar güce dayanmaz gibime geliyor...
Piston kol vs motor içinide hazırlaman gerekli bence...
ıste tek korkumuz o gorusmelerım devam edıo sıkıntı olmadan yaparız dıolar bakalım hacım pıre ııcn yorgan yakmayalımda hedef gercekten cok buyuk bı guc yazlım olayıda tabekı yapılacak zaten su ankı yazlım tatmın edıcı dıgıl nos ve buyuk turboya gore yazılım yapılcak
doğan yürür gider.bence hiç uğraşma dizelle :)
ayrıca NOS basıcam falan diosun da o hp ne öle ?
az diilmi ? ve bunun hesabını nasıl yaptınız ?
izo´
Dengeleri alt ust ettin :D
Nerde ne zaman deniceksiniz bende geliyim. :) Doğan iyi gidiyordu diye hatirliyorum ama şaşırtıcı sonucta ortaya cikabilir.
Ben de dogandan yanayım:)
kalkınca vıdyoları koyarım ama doganı bu kadar abatmayalım
Partnermi alır doğanmı alır diye soru soruyosunuz fikirlerini söyleyen herkes ile üstü kapalı iddialaşıyorsunuz madem öyle yapın denemenizi yayınlayın burada herkes görsün neyin ne olacağını madem partnerin alacağından o kadar eminsiniz daha neden soruyorsunuz anlayamadım ?
Bende oyumu doğandan yana kullanıyorum.
ilk hali
YouTube - sahin turbo lunch control
ufak bi dokunuş
YouTube - dogan slx turbo lunch control
kiminle deniceksin bilmiyorum ama bu arabayla denemeni tavsiye etmem :)
videolarda araç 0.4 bar
valla iyi hosta partner nerden baksan 1500kg dogan olsa olsa 1100kg aradaki fark ne olacak yada dizelin 100e kadar 4 vites atmasıda dezavantaj olur bence dogan cok uzer rolldede yetisebilecegini sanmıyorum
bu ne ayarda su an.eski halini embiya geçmişti partnerla.partnerda hiçbişey yokken :) .partner yapılacak.su an da bazı eksikleri var.
büyük turbo
n2o
vs vs.
evren kol piston kaldırabilecekmi bakalım,o olursa sıkıntı değil yazılımı filan hallederiz ama işte hdi yapan yok bize yol gösterecek olan.