|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
Turbo M3'lerle deneme muhabeti geçince aklıma takıldı.O kadar araba yapıyoruz maddi manevi gecemizi gundumuze katıyoruz.Dostça bir çerçevede ele aldığımız da sizce bu senenin en hızlı makinası kim olacak ? Gözümden kaçıp listeye eklemedigim olursa uyarsın eklerim.Yada rahatsız olan araç sahibi olursa listeden cikartayim...Her yapılan araba sıfırdan kalkamayacagi Icin 100-300 rolling diyelim...
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bn çekimser oy kullanıyorum karar veremedim..hepsi birbirinden ayrı özveriyle hazırlanmış araçlar yada hala hazırlanmakta olan araçlar eger bırıne oy verırsem dıerıne haksızlık oldugunu dusunuorum bn cekımser dıorum ..
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
oyumu yanlışlıkla hpf m3 e verdim. benim oyum mdf m3tt ye değiştirebilirsek sevinirim. hayırlı akşamlar ok bye
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R53 Mini Cooper S (sold) , R3 RX8
|
Bari resimlerini koyunda seçelim sonucta hepsını szn bıldıınız acıdan bılmeebılırız.
__________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Supralar yok mu?
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
En hızlısı tabiki hulk diyorum 16 bin km sırf gazlayarak geçti tüm yazı sanayiden çıkmayan hızlı olarak bilinen şehir efsanelerine gerek yok.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: suzuki swift 4x4
|
bende hulk diorum.eskisinden daha hızlı olacağı için.
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: i-30
|
m3TT üzer gibi duruyo
tabi daha gtr 200 / hulk / ottomanı görmedik
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Red Astra J
|
bencede HULK ...
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
oyum msupra ya hem sürekli kullanıldığından hem de eski halinden çok daha hızlı olduğundan ama gtr200 inşallah yaza kadar biter herşeyi dört dörtlük sorunsuz halledilirse bir sürpriz yapabilir bence... umarım yanlış anlaşılmam diğer tüm araçlara burdaki birçok kişinin imrenerek baktığı ve gerçekten emek para zaman özveri çok ça harcanarak hazırlandığı araçlar allah hepsine kazasız belasız bir yıl nasip etsin...
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
silindir farketmez awd rwd fwd kimse bu yazın en hızlısı TARAFIMDAN GİDER VAR BAZOOKA erl k24 eg swap turbo.....
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 Son Düzenleyen ademsezer; 13-02-2011 08:32. |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
(bknz: ölüm grubu )
![]() ac diyorum
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: s2000 &corsa cdti&turbo typer
|
benım oyum bazooka dan yana unuttugumuz arabalarda ygz tper,jad typer,ıntegra turbo,antalya
da serdar dıye abımızın s2000 ı var cıddı hazırlanan lıstede bunlarda olabılır |
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Toyota Cresta jzx90, 2jz-gte. Opel Corsa 1.7 DTI.
|
BAZOOKA fena gider yapiyon!
bende BAZOOKA' ya oyumu veriyorum.... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: jazz
|
hll be adem
listeye bazooka20 de eklenmeli |
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ROL Vtec... & Tüplü AccorD & Aile spec CRV
|
bilal abinin eski turbo vti yok mu listede
Msuprayı görmedim walla şu an için iyidir msup ama onu geçen bi supra vardı listede mi bilmiorum ama o supra yoksa msupra alır
__________________________________ Arif Gökdemir(R-Turbo) Son Düzenleyen kerem_euk34; 13-02-2011 10:20. |
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
beyler bitmemiş arabalara yorum yapmayın la Driftbox burda gelelim 1 gün toplanalım Dbn gecesi yapalım yazın Ne dersiniZ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
#18 |
![]() |
dbn için ayrı bir bölüm açılsa aslında daha güzel olur... techturkey dbn list gibi en hızlıdan yavaşa sıralanır güncellendikçe de hep takipte oluruz işte. 6speed in tr verşiyonu
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
|
|
|
![]() |