adem cok güzeL dolu subaru ve evolar var TR de 4 ceker olarak. ilk yani dolduran ben deilim.benım + nedir dartonlu olarak benım makınam dolu ve kol olarak daha kalitelidir.bazılarına göre..
Printable View
adem cok güzeL dolu subaru ve evolar var TR de 4 ceker olarak. ilk yani dolduran ben deilim.benım + nedir dartonlu olarak benım makınam dolu ve kol olarak daha kalitelidir.bazılarına göre..
mesela bu gruplamada cem abinin eksık olması yanlıştır..integra deyip gecmeyın cok ciddi yerlere gelmiştir arabamız..
Ottomannnnnnnnn tayyardan yanayım beklentılere karsılık verıcek bnce.. :) Allah gonlune gore versın muharremınde..
integra gönüllerin kahramanı :D
ben listeye çok takılmadım açıkçası çünkü bir çok araç var listede olmayan ;) bilalin sattığı civic yavaş mı mesela ? dediğimiz gibi teg var izmirin hondaları var var oğlu var
bi de sunu demek istıyorum sayın hondacı arkadaşlarıma sizin 1000 hp olmanız bile bişey fark etmez şöyle bişey; siz gücünüzü yere ne kadar cok verebilirseniz o kadar en güçlü sizsiniz..
herkezın hakkında hayırlısı ya sağlıklı sıhhatlı gitsinde kaza bela gelmeden gerisi yalan..