Evet vanalı ortada durunca 4 çeker sağ sol 2 çeker :) Konfor mu o ne ?
Printable View
listeye baktımda 7 arabadan 6 sı istanbul ankaradaki arabaları yazarsanız seviniriz ( GTX42 li mzsky , e30 RUF , Bugaru , vs vs )
turbo camaro eklenirse listeye bende oyumu ona vermek istiyorum hala kullanmadım :D:D
hakikatten yaa armağanın camaro ne oldu ?
Benimde gönlüm hulktan yana ama siz listeye birde K20 li evo 8 ekleseniz iyi olur birileri çalısmaya başladı bile sanırım 1000 hp evo geliyor :))
fantaziye gell :D k20li evo 8
T-TEG integra
MZsky
RUFe30
22b Subaru
hatırladıklarım
listeye eklenebilecek diğer araçlar
Masvette turbo, AVK
Supra, Sertan bey
Z06 Corvette turbo, AVK
Emre Levent 997 TT
eksikleri tamamlandığı anda gücü yere verebilirlerse bu dört araç da çok hızlı olur.
diğer yanda e46fanatics te hppp nin 4800 km de iki kere kırılan motoru hakkında konu açıldı.
şirket aracı turuncu m3 173 mil de hararet yapmıştı, videosu var.
scott isimli hppp stage 2,5 sahibi çok istekliydi, bol bol test yaptı, 170 mil de kırmış. kendisi yazıyor. 10 aydır sesi çıkmıyor,aracı yatarda.
Kitin ürettiği güç kadar, o güç ile son sürratlere çıkabilmesi de önemli.
Yazın en hızlısı kim anketinde, son sürratte çıkıp dayanabilecek en hızlı kim desek?
"İsmail'in msuprası" gibi 340 a çıkıp kırmadan evine dönen arabalar parmakla gösterilecek kadar az ve kıymetli.
Özgün silmek istemedi. Madem sen moderatörsün, sen sil.
Dikkatli okursan, anketin son sürrate çıkıp kırılmayacak en hızlılar şeklinde revize edilebileceğini söyledim.
Yüksek sürratte test edilmemiş m3 lerin kırılmaları ile konunun ilgisi olduğuna inanıyorum.
Dyno verileri veya 0-100 verileri tek başına anlam ifade etmiyor. Yolda 6.vitesi kırılmadan bitirebilen "sistemler" gerçek modifiyeli araçtır.
Amacım tartışmak değil, istersen özelden ya da cepten konuşuruz, burada gerginlik çıkartmak amaçlı yazmadım.