Bu arada hala bazı arkadaslar yok o araba yok bu araba yok diyorlar listede! o an aklıma gelen arabaları yazdım.Varsa ekletmek isteyen listeyi ismini yazsın buraya modlarda eklesin...
Printable View
Bu arada hala bazı arkadaslar yok o araba yok bu araba yok diyorlar listede! o an aklıma gelen arabaları yazdım.Varsa ekletmek isteyen listeyi ismini yazsın buraya modlarda eklesin...
kit olsa bugun 4 ceker yaparim arabami ... belli beygire kadar en iyisi hem cadde hem yaris icin
basacaginiz suratler belli, e5in kaliteside belli,
sarmazsan eger guc geldiginde bu sefer belki serit degistiriceksin bunuda rodaj sonrasi tekerler asfalta degince yasayarak gorebilirsin.
teoride bazen dedigin dogru olabilir ama 400 metrede zaman kasan supralar 4ceker degil mesela ;)
listeye baktımda 7 arabadan 6 sı istanbul ankaradaki arabaları yazarsanız seviniriz ( GTX42 li mzsky , e30 RUF , Bugaru , vs vs )
turbo camaro eklenirse listeye bende oyumu ona vermek istiyorum hala kullanmadım :D:D
hakikatten yaa armağanın camaro ne oldu ?
Benimde gönlüm hulktan yana ama siz listeye birde K20 li evo 8 ekleseniz iyi olur birileri çalısmaya başladı bile sanırım 1000 hp evo geliyor :))
fantaziye gell :D k20li evo 8
T-TEG integra
MZsky
RUFe30
22b Subaru
hatırladıklarım
listeye eklenebilecek diğer araçlar
Masvette turbo, AVK
Supra, Sertan bey
Z06 Corvette turbo, AVK
Emre Levent 997 TT
eksikleri tamamlandığı anda gücü yere verebilirlerse bu dört araç da çok hızlı olur.
diğer yanda e46fanatics te hppp nin 4800 km de iki kere kırılan motoru hakkında konu açıldı.
şirket aracı turuncu m3 173 mil de hararet yapmıştı, videosu var.
scott isimli hppp stage 2,5 sahibi çok istekliydi, bol bol test yaptı, 170 mil de kırmış. kendisi yazıyor. 10 aydır sesi çıkmıyor,aracı yatarda.
Kitin ürettiği güç kadar, o güç ile son sürratlere çıkabilmesi de önemli.
Yazın en hızlısı kim anketinde, son sürratte çıkıp dayanabilecek en hızlı kim desek?
"İsmail'in msuprası" gibi 340 a çıkıp kırmadan evine dönen arabalar parmakla gösterilecek kadar az ve kıymetli.
Özgün silmek istemedi. Madem sen moderatörsün, sen sil.
Dikkatli okursan, anketin son sürrate çıkıp kırılmayacak en hızlılar şeklinde revize edilebileceğini söyledim.
Yüksek sürratte test edilmemiş m3 lerin kırılmaları ile konunun ilgisi olduğuna inanıyorum.
Dyno verileri veya 0-100 verileri tek başına anlam ifade etmiyor. Yolda 6.vitesi kırılmadan bitirebilen "sistemler" gerçek modifiyeli araçtır.
Amacım tartışmak değil, istersen özelden ya da cepten konuşuruz, burada gerginlik çıkartmak amaçlı yazmadım.
kırılacak m3 varsa bırak sahibi yazsın sanıyorumki hpf kiti sen kullanmıyorsun, hpf m3 kırılırsa ki inşallah kırılmaz bu tip şeylerle tatmin olmaya gerek yok o zaman bu konuşulur yurt dışındaki herifin nasıl kullandığı yakıtının vs mapinin nasıl olduğunu bilmeden buradan konuşmak farazi
nasıl şu an benim senin m3ün 350 360 yapamaz diyemeceğim gibi seninde o m3 hakkında konuşma hakkın olduğunu etik açıdan düşünmüyorum,
ne etik ne delikanlılık
tartışmak amacım olsa daha farklı yazardım,
mesajı yazdıktan sonra editleme lütfen ilk mesajın için bunları yazdım
Konuyu saptırmayalım hpf vs diye lütfen :) Ankette ilginç bir cekisme var hpf ile Turbo M3 arasında farkında mısınız :) Yalniz kırılmadan topspeed yapıp eve geri dönme konusun da bende hem fikirim mertle...
Semih,
2006 yılında bu konuyu e46fanatics te ele aldığımda kızdılar, inanmadılar.
son sürrate çıkmadan kit yaptınız kırılır dedim. bu kadar basit.
hppp kiti kırıldığı zaman ben tatmin olmam.
Allah nasip etse de yan yana 30 dan 300 e çıksak. Keşke.
O kit ile benim kit arasında birçok fark var, imrendiğim, gıpta ettiğim tek bir parçası bile yok. onlar 5 yıldır, ben 13 yıldır m3 üzerinde çalışıyorum. Ne kıskanıyorum, ne de gıpta ediyorum.
keşke imrendiğim 1 parça olsa da alıp m3ü iyileştirebilseydim...
tekrar ediyorum, son sürrate çıkıp da kırılmayan en hızlı en değerli araçtır.
Çok hızlı yazıp, ardından editledim. Daha yavaş yazarım.
dogmamis cocuga don biciyorsunuz:
denemeden kirilmasini dusunmeye basladiniz...
benim değinmek istediğim daha farklı konuydu,
ne senin ne başkasının arabasının kırılmasını istemem ne olursa olsun, eğer geliştirilmesi gereken bir nokta varsa sahibi düşünüp bunu geliştirir, o kısmı artık bizden çıkıyor ama daha olmamış bir şey için konuşmak biraz garip kaçıyor ki hpf nin bu dezavantajı(varsa, açıkçası bilmiyorum incelemedim) hpfnin problemi, hpfnin sahibi vs forumda yazsa buraya yazmanı mantıklı bulurum ama şu an ki tutum yanlış
ben ne hpfden birini tanırım nede başkasını ne desteklerim ne yerin dibine sokarım, işim olmaz kimseyle ama tutumun yanlış
son sürate çıkıp kırılmadan giden makine değerlidir, ama hızlı şekilde çıkması gerekiyor bunu yapan zaten diğer olumsuzlukların üstesinden gelmiştir
13 senede bol bol kırıldı. "bol bol". son 8 aydır kırılmıyor, kırılabilir. yedek var.
arada sırada video ekledim. en son busa ile video var. sanırım kaçırdın.
ondan bir önce 60-130 denerken 10 kere üst üste 60-130 mph gösteren kadran videosu var. aynı gece 10 kere üst üste 60-130.
video fazla eklemiyorum, ileride sorun çıkabilir. trafik açısından.
ancak 60-130 ve 100-150 mph (160-240 kmh) vbox değerlerim amerikada onaylanıp Porsche | 996 997 Turbo GT | Owners, Performance, Research - 6Speedonline.com da yayımlandı. en hızlı E46 m3 durumunda.
hoppaaaa :)
konu yine sapıttı :D neyse herkese hayırlı işler :D
E46 ya herhaftasonu biniyoruz. Kimsenin gormesi bilmesi onemli degil. Video bol bende razi olunursa eklerim. 8 ayda 2 haftasonu sanzuman yuzunden 1 haftasonu saft yuzunden gazlayamadik. Bir yada iki kerede yagmura denk geldik. Birde gecevakti cikmis ben yoktum videosu var ama bende. herkesin ici rahat olsun. Varsa denicek araba m3 u izlersiniz.
AHMET
Favorim Gtr 200:icon_tup:
tum 4 cekerlerle denerım ıtına ıleee:D 2 cekerlerle sıfırdan kalkarım :DD: