|
|
#1 | |||
![]() |
Kasımda arabayı aldığımızda 3 marshall 1 adet kumho vardı aracın üstünde
2 marshall ve kumho çook eski diğer marshall 5000km'lik flndı bizde aynı ölçüde 3 adet sıfır marshall aldık.(Kasımda) Aralıkta eski lastik balon yaptı(Rdım) garantiye gitti daha yeni haber geldi kullanım hatasıymış (ben yapmıştım babamın haberi yok )firmaya hak veriyorum ![]() 225-45-17 üzerindeki lastikler 50 yanak alalım diyo peder bey bende 1 tane yeni 45 yanak alalım boşver diyorum. Asıl sorum bu araca en iyi ölçü nedir? Lastik tavsiyelerinizide alırsam iyi olur. Lastikçi 215-50-17 demiş bende 225-50-17 diyorum. Bu arada araba leylek gibi duruyor hangi ölçü biraz aşağıda tutar arabayı Fazla uzattım kusura bakmayın
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
kankuş araba zaten olduğunca leylek bari jantlar ön planda olsun en güzeli 225 45 17
lastikler dört mevsimse 225 al kışlıksa 215 ben passata kışları 195 takıyordum
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
ben bu zamana kadar kullandıgım makam araçlarnda hep mıchelın prımacy hp yı tercıh ettım sızde 215/50/17 prımacy seçin mumkunse
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
ben ömrümde michelinden daha dandik saçma sapan bir lastik kullanmadım.
bende mercedeste kullandım 3 takım bora da kullandık 2 takım ve 2 takımda kış lastiği kullandım a6 da kullandık ulan bukadarmı dandik olur bi lastik yol tutuş sıfır ömrü sıfır sadece sessiz ve komforlu michelinden nefret ediorum. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() işimizi fazlasıyla görüyor
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
ben p zero nero diorum
![]() taktım o lastiğe mercedesede 1 takım aldım şimdi bundan kelli başka bişe zor alırım gibi __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
michelin in kışlığından memnunuz ama yazlığı gerçekten çok kötü 2 senede parçalanmaya başladı.
Ebat olarak 225/55/17 mi 215/50/17 mi peki ? Bu arada 225/45/17 ile çok yüksek duruyor hangisiyle azda olsa alçalır. makam arabası fln değil bu arada 5 kişilik aile spec
Son Düzenleyen oğuzk; 15-02-2011 22:49. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
olsun koca bı sedan işte ne için konfor için yada goodyear lara bak 215/50/17 bence konforlu olur ama yuksekde olur
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |