üzülme şero kanka,sen de yokuş yukarı 2300kg lik poesche cayenne s bul,sen de sıka sıka saplarsın :D Otobüse gelince, durağına geç kalmıştır ondan yetişememişindir :D
Printable View
komedi bi konu olmuş dönmüş bana bile uğramış en son belediye otobüsünün specleri tartışılmaya başlanacak bir hal almışkene :)
keremcim hayırlı uğrulu olsuna aracın biz iyi baktık senle de bakmaya devam edicez role aracına biraz daha alış sonra listeni hazırla kii rol için hazır bi liste zaten vardı
aracını yüklerken de hangi headers hangi filtre hangi egz diye değil hangi parçalar biraya geldiğinde eskisinden boy boy fark alırım ve bunu aktarırım gibi düşünürsen daha faydalı olur b serisi bisimotonun testleri .net uznatılı forumunda mevcut bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşlara öneririm trde kim ne kullanmış çok bakmana gerek de yok
neden kendi başına setup yapan az insan var çok kişi de onları taklit ediyo o az insan da her headersı ya da x parçayı alıp test edemeyebiliyo çünkü çok ucuz değiller
neden üşenmeyip konuya yazıyorum D serisinde de B serisinde de bisimotoyla çalıştım sonuçlar beni tatmin etti herhalde seni de edecektir canım sen arabana alış daha gazlama yavaş yavaş ilerle sağlıklı uzun ömürlü olsun rol hertürlü yürütülür merak etme :)
otobus vtec ustudur ozaman :) bısımoto hıdırıda varsa :):)