|
|
#1 | |||
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
STEAM sezaı arkadasımız ıle bu konuda tartısıyorduk.1148 kılo 160 hp 153nm vtec ıle 1880 kılo 174hp 400nm lık transporter rollıng yaparsa sızce ne olur . ben chıplenmıs 174 luk ıle fıltre egzozlu vtecın denemesıne sahıt olmustum. sonuc bence onceden bellı oldugu gıbydı. vtec yurudu gıttı... stock vs stock olarak ne olur
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
yaw Selcuk bu gereksız denemelerı nerden uretıosun. bısı mı kullanıosun sen?
![]() bence alt devirlerde basarlarsa trans alır 1 vıtes... ust devırlerde vtec gıder yaw. kılo farkı var zaten. __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
Kilosu çok fazla geçilir büyük ihtimal.
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
kanka ben uretmıyorum ya . sezaı transporter dırek gecer dedı.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
ben yürümesine şahit oldum T5 in deli gibi gidiyo ara hızlanması çok iyi geldi, ben T5 in alacağını düşünüyorum adamda demokratik olarak tartışma konusu açtı işte düşünceler çıksın ikna olayım yada ikna edeyim... mujksss cnm bnmm
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
benım sahsı fıkrıme gore alt devır basılsabıle vtec acıldıgında bye bye olur
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
yok yahu hiçbbir şekilde yakın bile olmaz
ticari araclar kutlelerinden dolayı hızı cok fazla insana hissettirdiği için bu tur soru işaretleri cok oluyor. ama denenince olayın hiç de oyle olmadığı anlaşılıyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bakalım hasanı ve tayfunu bir araya getirmemiz gerekiyor bu durumda
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Dik bi rampada deneyin derim hehe
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
walla bence hasan ve tayfunu bırakalım hasan ve kenan yapalım bunu. fark az olsun dıye
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
sezai bi yala yaaa
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
tamam sezaı sen transporterı ayarla bende seref abının 130 bınlık vtecını ayarlıyım?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
senin ben varyaa malum cevap geldi aq senden başka bi cvp beklemiyodum zaten yuhahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Punto & Auris
|
Transporter cidden cok basarılı...
Müthis gidiyor ama sonucta ticari sınıfında bir arac... VTI hic sevmedigim bir otomobil olsa da yigidin hakkını yigide vermek gerekiyor. Gecer gecer de öyle bahsedildigi gibi kacıp gidemez de... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
chıplenmıs 210 kusur verısı olan ıle fıltre egzozlu vtecı denedık. vtec uctu gıttı
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 98 VTI HB
|
Tork ve HP Transporter/Caravelle'de fazla olabilir ama sonuçta bu işler temelde GÜÇ/AĞIRLIK hesabına,VİTES ORANLARINA ve AKTARMA ORGANLARI'na bakıyo, bu sebepten VTI geçecektir hem de belli bir süratten sonra uça uça(bunu da şöyle anlatayım = rüzgar direnci
)ama tabiki belli bir sürate kadar Transporter/Caravelle baya bir zorlıyacaktır VTI'ı özellikle 100km/s civarına kadar... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
2 de 30 la giderken basın 130 a kadar
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
ben basarım ... o hızla gıderkende bı debrıyaj gaz kombınasyonu ıle vtec acar
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:05 ::::

ben yürümesine şahit oldum T5 in deli gibi gidiyo ara hızlanması çok iyi geldi, ben T5 in alacağını düşünüyorum adamda demokratik olarak tartışma konusu açtı işte düşünceler çıksın ikna olayım yada ikna edeyim...
mujksss cnm bnmm