-
ford ka tavsiye ederdim ama bütçeni aştığını söyledin , o zaman lada bende tavsiye ederim şahsen çok binmişliğim var ve ciddi güzel geliyo artık gözüme tavsiye ederim bence tasarım olarakda kötü değil.. şahsen kendimede bitane 2110(vega sedan) almayı düşünmüyo değilim..
-
Temiz CRX üzmez az yakar çok kaçaar ;)
-
7 liraya az yakıp çok kaçıcak temiz rex bulması biraz zor olur gibi
-
-
bence twingo çok güzel bir seçim olur, hele açılır tavan olursa tadından yenmez :)
araç hakkında çokfazla bilgim yok ama tip olsun kullanışlılık olsun bence çok güzel bi araç, ayrıca içide son derece geniş ve rahat
-
dostum zevk meselesi biraz ama uno tipo falan hoşuna gidiyorsa bilemem uno tercih edebilirsin
ben tipo uno tarzı hafiften kuş serisini anımsatan araçları alacagıma en dandık twingoyu tercıh ederım ben öğrenciyim benim aldıgım araba 270binde masrafı olsa yazardım ilk mesajda
twingo seni üzmez aldıgın zamanda bana hak verirsin tabi sorunsuz bişey buldugun taktirde benım aldıgım araba tip olarak pek iyi degıldı ama 15 liraya boya alıp tamponları ve jantları boyayınca kendıne geldı bıraz ornek olarak bir resim koyayım sormak istedigin bişey varsa sorabılırsın sehırıcınde çok basmassan 25kurusun ustune cıkmaz yakıt
http://www.modifiyem.com/garaj-galer...ingo-574-1.jpg
-
hocam çok şeker duruyor maş.. tam benlik araç aslında fakat motor konusunda korkuyorum ben.sorun çıkartırsa vs diye. benide çok etkiliyor yapıncada çok fena duruyor ve dikkat çekiyor. istanbulda oturuyorum. temiz birşey bulursam bunlardanda düşünmüyor değilim açıkcası. bunların motor vs parçaları yan sanayi olarak bulunabiliyormu? istanbul pendik sanayi ve sultanbeyli sanayisi var bana en yakın buralarda bulabilirmiyim bunun parçalarını?
-
bulunur yaw nıye bulunmasın twingofunclub diye site var ne lazım olsa parçanın nerde satıldıgını soyluyolar
ben 1-2 aya satmayı dusunuyorum belkı eger o zamana kadar almazsan verebılırım bendekını 6bucuga aldım 600-700 falan harcadım catır catır bınıyorum sımdı
-
bende senin gibi bitane düşürebilsem 6.5 a çok güzel olur benim açımdan. istanbulda pek yok bu fiyat aralığında