bu arada tuğral konuyu çok mübarek bir günde açmışsın 1907 2007 :D:D
Printable View
bu arada tuğral konuyu çok mübarek bir günde açmışsın 1907 2007 :D:D
hahaha evlilik tarihim :D
istanbulda halil var rexi gayet güzel yürüyor benim rex d16a9 iken 3,25 le çok rahat yürüyordum 200 e kadar şimdi b16a2 egzantirik beyin 4,928 final kilit vs gibi eklentiler mevcut 1 ay sonra falan işlemlerim bitecek bursadan 3.18is le denemek isterim araç çıkınca :D
Okan yazık değilmi is e :D
Hazır konu hortlamışken ....
Bu yazdan bir video
Civic VTI vs BMW E36 3.28
VTI deneme öncesi kantarda 1060kg çıktı. Motoru yıpranmamış ve 850kg ciwarı bir CRX de "bana göre" 328i geçebilir gibi geliyor..
Kameraman: bladerk erkut
http://www.streetfire.net/video/rol-...28_2087473.htm
satmasaydım 3.30 a bile gelsin derdim ama maalesef kaçırdı bmw ciler...konu açmıştım hatta kimse ben 3.18 3.20 3.30 v.s getiririm dememişti :( neyse bi dahaki a1 li rexe :)
kaç senelik konu bu ya ben aracı yaptım bitirdim 3.28 i gectim aracı sattım alan arkadas pert etti :D hala ne konusuluyor anlamadım :D
bencede, crx roll veya dragta uzun süre önde gider, 328 bi yerde geçecektir tabi ama, bence baya yüksek hıza ihtiyacı var
"delinin biri kuyuya bir tas atmıs bin akıllı cıkaramamıs" durumuna donmüs bu :D
bu crx en son ben aldım sonra parcaladım parcalarını tr nın ceşitli illerinde şuanda ama bu topici kim çoşturdu :D :D
arkeolojik konu :D
Tak ulen kemerini :)
hastasıyız dedeeee :D
rex kameranın önunden gecer bmw ertesi gün oraya düşer:)
:hahaha::hahaha::hahaha:
eray abartma ya sende :D
d16 temiz rex güzel gider
b16 ile 318 is denemeyiniz zira benzin pahalı gerek yok :)
şansına halil satmış arabayı.alan kişi istanbulda değilse yapacak bişey yok..
ah ulen ah :D
bu konuyu nerelerden bulup çıkardınız ya :D 2007 nın konusunu çok aradınızmı :D
bu arada hortlatan arkadaşa sevgıler saygılar. 3.18İs e çok binmişsin bellide senın yanından b16a2 crx geçmemış yada koltuguna oturmamışsın Konuda bahsi geçen araç 3.28 ben 3.18is le crx geçerım dıyosun :hahaha:
o kadar da değil bence :D
m ile yürütmek için adam akıllı yüklemek lazım b16 rex i
ama k20 atarsan şaka yapabilir :D
izmire uğrarsan 300 civarı bi crx in nası gittiğini gösteririm sana şööyle 1 ay sonra :D
bu konuyu açıklığa kavuşturucaz allah izin verirse 22 mayısta ya konya ya akhisarda olucaz bakalım b16 crx ne kadar şaka yapa biliyor
konu açıklığa kavuşalı baya bi yıl oluyor :D