bugun ebc aldım had hayırlısı.
Printable View
bugun ebc aldım had hayırlısı.
Bence stoptech'le gayet güzel sonuçlar alabilirsin ...
stoptechler catlama yapıyormus acıkcası eger kanallarda balata tozunu dısarı atmaya yardım edıosa dıskın dısında bıtmesı lazımkı kolayca dısarı cıksın tozlar dıe seklı semalını ıyıce ınceledıgım ebc ve stoptech arasından .
stoptechın sekıl olrak guzel goruntugunu ama ebc nın daha basarılı teknık tasarıma sahıp oldugu kanısına kendımce vardı ebc aldım bakalım omer ne alıcak :D hatta alıcakmı en son baslarım dıskıne dıodu:D
hayırlı olsun rıdvan darısı ömere diyelim artık, hangisini seçerse tabii :)
heeeççç umrumda olmaz :D
hacı en son ben disk misk almıyorum diodu :D orjinallerle devam edicem biraz fln dedi bnmkıler gelsinde bi test edicek sanırım.
bende ebc ye o praları vermezdım ama bi an amann al gitsin ne düşünüyosun dedim aldık bakalım...20 sinde driftte görüşelim.
kanka sen al tak bi hele benm durum sıkısık biliosun sende test eder sonra karar veririm ama ben stoptech düşünüyorum axxis de balata :)
memnun kalırsanız kalmazsanız belirtirseniz sevinirim...
belirtirz.1 aya kadar.
evet kullanan arkadaşlar yorumları alalım :D
stoptech derim bende kullandım çok memnundum.
StopTech öneririm. Niye diye sorarsan tercih meselesi brembo ile aynı. Diğer markayı bilmiyorum.
brembo max diskler test edıldı kımse begenmedı cunku klasık dısk oldugu ıcın beklentı yuksektı.stoptechler catlama yapıo denıldı cogu dıskın catladıgı goruldu satıcılar bıle ebc ye yoneldı.
ebc parasını hakedıomu o tartısılır ben ebc dısk ebc green stuff kullanıyorum dısklerım 6 aylık balatalarım 2 senelık toplamda 20 bın km yaptım blatalarla 5-6 bınde dısklerle memnunmuyum cok mukemmel bı fark olmasada dur dedıgımde duruo eskısınden daha az abs ye gırıo fln fılan .
bende crx de stoptech var durmuo arabanın karakterinde yokkki durmak :D
Benim oyum stoptech e gider ebc denedim memnun kalmadim
Kendi aracıma yaklaşık 1000 km önce Brembo Max Disc ve Brembo Balata taktım. Ortalama 500 km kadar ufaktan bir alıştırma evresi gerçekleştirdim ve şu an 1000 km veya biraz geçmiş durumdadır. Koşul ne olursa olsun frene bastığım anda vitesi boşa atarsında devir saati düşer gibi hız kadranında bir düşme ve stabil şekilde bir durma gerçekleştiriyor. Öncesinde ATE vardı ve ne hikmetse frene bastığımda araba çok ağır yavaşlıyordu. Ürünleri yurtdışından Disc ve Balata Kargo dahil 250 $ bir rakama getirttim. Kısacası ben şu an için çok memnunum.. Öneririm ve oyumda zaten brembo yönünde oldu...
EBC disk ve green stuff balata var.
İlk taktığımda disk ve balatalar alışmadığı için 600 800 km civarı araba hiç durmadı lanet ettim resmen. 2000 km ye yakın rodajı sürdü. bayağı fark oldu.
Asıl farkı lastikleri değişince anladım. ABS sürekli devreye giriyorsa lastikleri değişin. pirelli bridgestone gibi markaların yerli üretiminden uzak durun.
şimdi frene basınca ön camdan fırlıyorum :D
bu cevaplar tatminkar degil halen ne almak istediğime karar veremedim off
Birader getir arabanı wilwood brembo ebc stoptech hepsini sırayla bağlayalım tatmin edelim seni.
ebc iyidir red stuf ile delikli diskler tavsiye edilir
Stoptech değil de delikli disklerin genelinde çatlama oluyor dediler bana da,
hatta ben taktırırken birisi stoptech başkası da wilwood söktürüyordu onlarda çatlama vardı gözlerimle gördüm. deliklerin etrafı ince ince çatlamıştı. Brembo disklerde de gördüm.
Tabii bu çatlama kaç km de oluyor. hepsine oluyor mu bilemem. belki stoptech çatlayana kadar EBC paramparça olur :D
hıc bırını kullanmadım ama,cıtır dolu cıvıc sı ye komple ebc dısk balata yapmıs arkadas,150 160 gıderken frene dokundu camdan cıkıyordum:D cok etkılendım
koniyi cortlatayım :)
brembo max ile
red stuff
bu kombine için ne diyorsunuz
bende ebc standart disk red stuff balata var hiç memnun değilim birkere soğuk arkadan birine giriyodum hüksek sürattede çok kullanışlı değil çabuk çarpılıyo brembo nunda piyasada çok çakması var dikkat edin .
Ben slotlu diskle bile green stuff kullanıom. standart diskle red stuff büyük hata olmuş.
brembolar sıte sponsorundan aldım
orjınaldır
red stuff srk dan alınma bir arkadas sokmus verdi bana bende sadece düşündüm olurmu diye
brembolar oem üstü diye düşünüyorum aslında.
konuyu güncel yapsak bende crx için düşünüyorum ne önerirsiniz yeni konu açmayım dedim :)
Megane rs te orjinal brembo high carbon disk(312mm) ile on arka ebc yellow stuff ve hidrolik olarak motul dot 5.1 kullaniyorum.Dusuk hizlarda pek bir farki yok oem balataya gore ama yuksek hizda balata isindikca korkutucu bir tutusu var bunda rs olmasi ve lastigin etkiside buyuk tabi :) yalniz kirmizi baslikli kiz gibi arkadan yola balata tozu izi birakiyor olabilirim jantlar artik gunmetal rengi anormal tozlu bir balata yellow stuff.
crx ıcın ne yaparsan yap acıkcası ıyılesır ama yınede yetersız kalıcak.
Ebc gd serisi disk ve greenstuff al gec.
Ne hikmetse ben green de kullandim yellow halen takili toz filan olmadi hic.
ebc ile greenstuf kullanıyorum gayet memnunum,frenliykende frensizkende biraz ses yapıyor ama
Bende crx varken stoptech disk vardi balatayi tam hatrlamiyorum ama iyi birseydi oda arac komple sokuktu ve hafifti zaten kasada hafif arac durmuyodu frene basarak cok sollama yaptim 100-0 60mt flandi sanirim :)
tak Wilwoodları geç :D
http://www.summitracing.com/search/b...od-disc-brakes
deli meli crxine takmış denedik camdan çıkıyodum :D
burda sanırım freshiping
Wilwood 140-8695-DR Wilwood Dynalite Big Brake Front Hat Kits