yanı stoptechı 300 e alın bosuna ebc ye 35o vermeyın dıosan bnde stoptech dısk alıcam.
catlama fln olayı nedır.
Printable View
bugun ebc aldım had hayırlısı.
Bence stoptech'le gayet güzel sonuçlar alabilirsin ...
stoptechler catlama yapıyormus acıkcası eger kanallarda balata tozunu dısarı atmaya yardım edıosa dıskın dısında bıtmesı lazımkı kolayca dısarı cıksın tozlar dıe seklı semalını ıyıce ınceledıgım ebc ve stoptech arasından .
stoptechın sekıl olrak guzel goruntugunu ama ebc nın daha basarılı teknık tasarıma sahıp oldugu kanısına kendımce vardı ebc aldım bakalım omer ne alıcak :D hatta alıcakmı en son baslarım dıskıne dıodu:D
hayırlı olsun rıdvan darısı ömere diyelim artık, hangisini seçerse tabii :)
heeeççç umrumda olmaz :D
hacı en son ben disk misk almıyorum diodu :D orjinallerle devam edicem biraz fln dedi bnmkıler gelsinde bi test edicek sanırım.
bende ebc ye o praları vermezdım ama bi an amann al gitsin ne düşünüyosun dedim aldık bakalım...20 sinde driftte görüşelim.
kanka sen al tak bi hele benm durum sıkısık biliosun sende test eder sonra karar veririm ama ben stoptech düşünüyorum axxis de balata :)
memnun kalırsanız kalmazsanız belirtirseniz sevinirim...
belirtirz.1 aya kadar.
evet kullanan arkadaşlar yorumları alalım :D
stoptech derim bende kullandım çok memnundum.
StopTech öneririm. Niye diye sorarsan tercih meselesi brembo ile aynı. Diğer markayı bilmiyorum.
brembo max diskler test edıldı kımse begenmedı cunku klasık dısk oldugu ıcın beklentı yuksektı.stoptechler catlama yapıo denıldı cogu dıskın catladıgı goruldu satıcılar bıle ebc ye yoneldı.
ebc parasını hakedıomu o tartısılır ben ebc dısk ebc green stuff kullanıyorum dısklerım 6 aylık balatalarım 2 senelık toplamda 20 bın km yaptım blatalarla 5-6 bınde dısklerle memnunmuyum cok mukemmel bı fark olmasada dur dedıgımde duruo eskısınden daha az abs ye gırıo fln fılan .
bende crx de stoptech var durmuo arabanın karakterinde yokkki durmak :D
Benim oyum stoptech e gider ebc denedim memnun kalmadim