User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
128 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: z4 3.0 & s2k

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler çok meşhur olan talep gören izlenen dizilere bazılarınız antipati duymuyormusunuz. Niçin bazı marka ve modelleri insanlara enjekte etmeye çalışıyorsunuz. Şimfi 90.000 ytl ye z4 3.0 olsa 80.000 ytl ye s2k o zaman z4 alırım ama coupe. He 80k ya s2000 120k ya z4 olsa direk s2 alır onu yüklerim. Sonuçta bu duruma bakar. Çok param olsada o kadar fiyat farkını vermem.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orda örnek olarak verdim ... bmw warken daima bmw olmaz demek istedim madem anlaşılmadı ozamn ,

madem öle diosun Enzo vs M6 yazim gene bmw war bmw mi alınır ? yoo ...

tabi aynı katagori değiller. sadece bmw warken bmw alınır lafına katılmadım zati sonrada açıkladık olayı ...
    m6 alırım enzo abartı biraz sonra turbo civicler filan gelip geçer üzülürüm ama m6 da üzülmem geçileceğimi biliyorum

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dürüst ol z4 3.0si coupe mi daha çok ilgi alaka görür yoksa s2k mı
    abi dürüst olarak söylüyorum z4 bana her şekli ve versionu ile çirkin ve itici geliyor.. ama z3Mcoupe dersen ok alırım
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

edaA3
    Misafir
    dürüst olalım, gittiğiniz yerde kendinize bakılmasını istiyorsanız prestijli olanı seçmelisiniz. burda da bmw honda'dan daha prestişli bi marka olduğu için daha fazla dikkat çekici olan da odur. bu anlatılmak isteniyo.

Serkan.S
    Misafir
    herkes prestiji istemez eda burdaki coğu insan performs istiyo yaşlarımız itibariyle o yüzden prestij kaygısı die bişi yok.Fakat modeli geçmiş z4m ler çok uygun fiyata satıldılar keşke kaçırmasaydım diyorum

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edaA3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dürüst olalım, gittiğiniz yerde kendinize bakılmasını istiyorsanız prestijli olanı seçmelisiniz. burda da bmw honda'dan daha prestişli bi marka olduğu için daha fazla dikkat çekici olan da odur. bu anlatılmak isteniyo.

Gittigimiz yerde kendimize baktırmak gibi bi cümleyi teknik site amacı taşıyan
    bi yerde söylemek biraz garip olmuş acıkcası.

Facebook, yonja gibi yerlerde güzel profil fotosu yapan arkadaslarla konusulabilir bu.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haa arabayı "bana baksınlar, gızlar atlasın yan koltugaaa" diye alan ne oldum delisi adamlar z4 ü seçer tabii o ayrı

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw'ye laf eden yok sadece bi vtec dediin zaman tr'deki herkes teker teker tum parcalarını vs. biliyor yurtdısından getiriyor ediyor.asagı yukarı tum vtec sahipleri bu islerden anlıyor ama msupra we damotorsports haricinde gormedim ben bmw konusunda...vanostada vtec actıktan sonraki kadar bi fark olmuyor.ama sanki bmw seninmis gibi konusuyorsun.motor we sahiplerinin bilgileri goz onunde bulunduruldugunda her turlu honda onde.

aynen oyle kardes bmwci reinaya gider ne arabadan anlar ne performanslı kullanır ne performans bekler tek beklentisi şekil yapıyım ....

bmw senelerce üst üste farklı kategorilerde en iyi motor seçiliyomuş sınıfında herzaman iyi yol tutuyormuş konforluymus güvenliymiş ses sisteminin kalitesiymiş kim bakıyo bunlara yalan bunlar tek amaç yan koltuga gızları oturtmaktı amacım napıcam performansı guvenlıgı freni konforu yol tutuşu

Serkan.S
    Misafir
    yorumlarınızı abartmayın isterseniz insan gibi yorum yaparsanız daha iyi olur o markayı kullanan başka insanlarda var

edaA3
    Misafir
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gittigimiz yerde kendimize baktırmak gibi bi cümleyi teknik site amacı taşıyan bi yerde söylemek biraz garip olmuş acıkcası.
    Facebook, yonja gibi yerlerde güzel profil fotosu yapan arkadaslarla konusulabilir bu.
    hayır arkadaşın birisi s2k alırım, modlarım, gittiğim yerde de ilgi odağı olurum demiş, ona istinaden yazdım. yoksa biz de biliyoz derdimizin prestij olmadığını. her ilginç yorumun asıl sahibi benmişim gibi göstermeyin.

edaA3
    Misafir
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haa arabayı "bana baksınlar, gızlar atlasın yan koltugaaa" diye alan ne oldum delisi adamlar z4 ü seçer tabii o ayrı
    yoruma bakın yaa...

o halde s2k alıp modlyanlar da, gücü z4'e yetmeyip, onu geçmek isteyen dediler. oldu mu şimdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edaA3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoruma bakın yaa...

o halde s2k alıp modlyanlar da, gücü z4'e yetmeyip, onu geçmek isteyen dediler. oldu mu şimdi?
    tabii öyleleri de vardır mutlaka. Ama iki insan profilini birbirine oranladığın zaman benim bahsettiğim tiplere rastlama oranın çok daha yüksek ihtimal.

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genellemeler her zaman yanlış arkadaşlar BMW sadece şekil için üretilen bir araç değildir birisi veya bir kesim bu amaçlı kullanabilir veya BMW den anlamıyabilir ama bu BMW nin teknolojisini veya üretim amacını değiştirmez...

Genelleme yapmamak lazım son bikaç mesajdaki fanatik arkadaşları örnek alıp bütün honda severleri arabadan anlamaz vteci allah sanar bmwcilere görgüsüz gözüyle bakar demek çok yanlış genelleme olur böyle arkadaşlar var onlarında kendi düşünceleri yanlış saygısız önyargılarıdır... aynı şekilde sırf şekil için BMW istiyenler vardır hondalara dandik araba gözüyle bakarlar performanslarını yol tutuşunu sürücü pozisyonunu veya kullanım zevklerini anlamazlar aynı şekilde bütün Bmwcilerin böyle düşündüğü genellemesine varılmamalı düşman kesilmemeli.

Benim görüşüm kullanana göre değil markanın imajına ve markanın verdiğine bakılmalı ve BMW kesinlikle şekil dışında konfor performans güvenlik teknoloji tasarım kullanılabilirlik uzun ömürlülük yol tutuş vaad etmektedir bir kişinin şekil için arabayı alması o arabanın kalitesini düşürmez ...

Hondayıda BMW yide çok severim ama her arabanın markanın mühendisliğin hakkını vermek lazım vtec gibi bir anda girmiyor bmwciler arabasını bilmez yanına GIZLAR oturtmak için alır reinaya gider arabadan anlamaz vs... yanlış yorumlar ...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya nedir bu ilgi alaka uzatmanın alemi yok s2000 in içinede düşen vaar z4 ede veya ikisindende tiksinen var ikiside gayet güzel araçlar, yok o ondan daha dikkat çeker diye birşey yok. bmw binen adamda sportiflikten anlamıyor diye bi kayide yok o adama o yetiodur beklentilerini karşılıyordur o yüzden almıştır örneğin benim beklentilerimi bmw hiçbir şekilde karşılamıyor yani o kadar parayı hayatta bmw nun bir spor aracına vermem, beklantilerim çok daha yukarda konfor vs şekil isteğim ise neredeyse 0 tercih meselesi, birde insanlar tercihlerini açıklayarak ve karşı tarafı iğnelemeden yazarlarsa böyle uzamaz konular.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genellemeler her zaman yanlış arkadaşlar BMW sadece şekil için üretilen bir araç değildir birisi veya bir kesim bu amaçlı kullanabilir veya BMW den anlamıyabilir ama bu BMW nin teknolojisini veya üretim amacını değiştirmez...

Genelleme yapmamak lazım son bikaç mesajdaki fanatik arkadaşları örnek alıp bütün honda severleri arabadan anlamaz vteci allah sanar bmwcilere görgüsüz gözüyle bakar demek çok yanlış genelleme olur böyle arkadaşlar var onlarında kendi düşünceleri yanlış saygısız önyargılarıdır... aynı şekilde sırf şekil için BMW istiyenler vardır hondalara dandik araba gözüyle bakarlar performanslarını yol tutuşunu sürücü pozisyonunu veya kullanım zevklerini anlamazlar aynı şekilde bütün Bmwcilerin böyle düşündüğü genellemesine varılmamalı düşman kesilmemeli.

Benim görüşüm kullanana göre değil markanın imajına ve markanın verdiğine bakılmalı ve BMW kesinlikle şekil dışında konfor performans güvenlik teknoloji tasarım kullanılabilirlik uzun ömürlülük yol tutuş vaad etmektedir bir kişinin şekil için arabayı alması o arabanın kalitesini düşürmez ...

Hondayıda BMW yide çok severim ama her arabanın markanın mühendisliğin hakkını vermek lazım vtec gibi bir anda girmiyor bmwciler arabasını bilmez yanına GIZLAR oturtmak için alır reinaya gider arabadan anlamaz vs... yanlış yorumlar ...
    Gızlar gızlar gelem mi . Dostum alınmanıza gerek yok, size yönelik yazmadım. Bahsettiğim tipte insanların zaten techturkey gibi Turkiyenin eli yüzü düzgün nadir oto forumlarından birinde işi olmaz. Ben genelleme yaptım, herkes böyledir demiyorum. Genelde gördüklerimi yazdım.
    s2k z4 konusuna farklı bir açıdan yaklasmak gerekirse şahsen supersport almayacaksam hiçbir lüks markanın spor aracını almam eğer ki aynı sınıfta farklı bir markanın aklıma yatan seçeneği varsa. Fiyat/fayda oranına bakarım. s2k ve z4 ün üretim amacı farklı değil. ikisi de roadster, performansları birbirine yakın. z4 ün işçiliği malzeme kalitesi daha iyidir ama asla aradaki fiyat farkını oluşturacak bir fark değildir. Lüks marka olduğu için fiyatı şişirmedir. Hele ki Türkiye'de...Şahsen ambleme para vermem, verene de engel olmayayım...

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte ben o tiplerden bahsediyorum.stock vti kullanıcısı ust yaslarda gormedim bile nerdeyse.yani redline gormeyen vtec sahibi yoktur sanırım ama bmwde olay boyle diil..anlatabildimmi?
    böle genellemeler yapamazsın arkadaşım gel bizim evin bahçesine redline görmemiş vtec gösterim sana teyze kullanıyo 50 yaşında

Grs91
    Misafir
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böle genellemeler yapamazsın arkadaşım gel bizim evin bahçesine redline görmemiş vtec gösterim sana teyze kullanıyo 50 yaşında
    2 fast and 2 teyze

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 fast and 2 teyze
    2 fast and 2 teyze : The Örgü

Grs91
    Misafir
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 fast and 2 teyze : The Örgü
    teyze drift

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)