|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Red Astra J
|
Arkadaşlar cumartesi günü bi arkadaşla deneme yapıcaz . Denemeden önce ben sizin fikirlerinizi almak istedim . Arabası kendisine göre iddialı fakat bu hafta sonu 98 model 1.4 civic'e 2 boy zor attı ve iddası bu hafta sonu bana 4-5 boy atıcağı ...
FD6 - Cumaya kadar takabilirsem ( Simota Hava Filtresi ) gaza geldim yoksa stockCorsa - Chip Tuning - Kat iptali - Orta susturucu iptalı , custom son susturucu - 1.5 megane dcı turbo kelebeği - Blow off Değerli fikirlerinizi bekliyorum ... __________________________________ I ♥ My Astra Son Düzenleyen Tnrylsl; 08-03-2011 10:47. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
komık olmuş gerçekten , 1.4 cıvıc e senı yemlemek için 2 boy fark atmış olmasın o arkadaş
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bilmiyorum valla bana debriyaj sıyırıyo dedi bana ama o haliyle atıcakmış 4-5 bakalım aynı 1.4 beni göremiyo bile o gün arabasız geçmiştim karşıya deneyemedim yoksa hemen denicektim haftaya kaldı böyle ...
__________________________________ I ♥ My Astra |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sen alırsın
![]() sonucu beklıyoruz... benim gorusum senın alacagın ama sımdı dizeller devrin tutmayacak buyuk ıhtımal onun devrinde basacaksınız o ilk uzar gibi yapacak sonra sen onu geçersin tahminimce senin devrinde zaten sen alırsın bunlar benım dusunceleerım bu arada corsa chipsiz kac bg lık stok 75mi 90 mı oluyordu bunlarda ben 1.9dti megane varken stock corsa ile 75lik olanla kısa mesafede o daha kolay uzuyordu ama uzunda deneyemedık zaten uzunda pek dayanamazdı bana sanada dayanamazda chipli olması alt devirlerde o önde sende devrini iyi ayarlarsan alırsın Son Düzenleyen Kadyr; 08-03-2011 09:49. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Fd6 rahat alir belki altlarda biraz tutunur corsa..
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bende öyle düşünüyorum ama bu dizellerin sağı soluda belli olmuyo
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
![]() 2de basmasının nedenı devrını bılıyor arkadasın sende 2 de olursa o kafa cıkarıcak sonra sen gecıceksın..hem 2 de denersin hemde o 2 de iken sen 1 de dene bakalım ne olucak merak ettım baya he birde yokuş yukarı olmasın ozamn dizel öne çıkar düz yol ve yokuş aşağı tavsiyem sana
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: yok
|
civic alır.aynı speclerde megane gaz gelebeği olmayan aracı biliyorum..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
megane gaz kelebeği olunca ne oluyo nasıl bi katkısı war araca-?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: vti
|
4-5 boyu nekadar mesafede atıcak ? 1kere kalkışta dieselin hiç şansı yok Fd6 içinden geçer , ancak uzunda neler olur onu kestiremiyorum.Bide kalkıcakmısınız yoksa roll şeklindemi olacak.
Bence dti corsa çok iddialı yapmış hüsrana uğrayabilir !Yine belirtiyorum dti kı*ını kaldırıp yola basmaya başladığı zaman(110-120km.) uzayacak , neye göre uzayacak tabikii fd6 ya göre
Son Düzenleyen Asimos; 08-03-2011 10:53. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
FD6 Kusursuz alıcaktır..
Dizelde devirler tutmuyor zatende ben bi arkadaşla denedim kia nın hb modeliydi hatırlamıyorum denedik devirlerimiz tutmadı onun istediği devirde denedik. önce bi kafa çıkartır gibi yaptı sonra bidaha göremedim sağa çektik dedim kaç hp 110 dedi iyimiş chiplesen iyi olur dedim zaten chipli dedi ![]() Bu arada bende stock FD6 arıyordum denk gelirsek deniyelim ama önce yağımı değiştirmem lazım
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bu denemeden sonra bende bi fd6 ilemi denesem
![]() gerçi ben otobanda bıtane denk geldi bana düzde bastık bastık yetişemedi arkamdaydı yokuşlarda zaten goremedım adamı düzde yavaşlayınca geldi yanıma tabi bu deneme sayılmaz benimde denemem lazım
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Turbo kelebeği pardon yalış yazmışım yani bana söylenen o ...
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|