ben dedim onlara ikinci vites 60 da başlıcak dediler bende 200 e kadar gideriz o zaman dedim onlarda uyar dedi böle durumda 3 te bi sıkıntı olmazsa ayırıcam
Printable View
Eger 60 ta baslarsaniz sen 2. Vts olcaksin corsa ya 3000 dd olcak yada 3. Vtes daha devirsiz kalcak yani sen direk uzarsin kafada uzatamaz o:)
Bozde meraklandik:)
O degil ben konu aciyorum focus passat diye bukadar yorum olmuyor sanirim tolganin benim konuyada kaynak olmasi gerekiyor yada yalandan honda yazcan iceri girip bakican focusmuss:D
Valla ben aynı görüşte değilim corsalı olan benm arkadaşım aynı zamanda tanerde benm çok yakın arkadaşım hatta banada kızıyo taner nasıl geçer diye ama ben corsa'ya da bindim civic'e de çok bindim ama corsanın daha yüklü olduğunu biliyorum yaklaşık 120 hp civarında ama torkunun yüksek olduğunu biliyorum dyno'ya sokamadık kısaca sadete geliyim cmts günü zaten denicez herşey belli olucak fakat sizede bi video paylaşmak istedim corsanın gidişini görün diye video biraz yamuk ama zaten bişylerin belli olması için koydum.. :) :icon_tup:
;)
Guzel bı deneme olacagına emınım cıvıc ın ısı zor bencee
ben vtec açarım siz çiçek :D :D :D
ben de civicden yanayım ama olurda korsa geçerse çok çok aşırı bir fark olacağını zannetmiyorum.
civic e hep destek tam destek :)
corsa güzel ayarlı ise 160lara kadar önde olur ama bu kalkışta öyle abartı boy farkı olmaz her iki taraf için
fd6 stock sa işi baya zor..
corsa dti dogru yüklemeyle baya bi arabayi geçiyor..
kendimden biliyorumda yanlış anlaşılmasın :))
tolga hıc 1.6 ies vtec2 fd6 denemesi oldumu bunlarda sıralama nedir biliyormusun?
hondanın yürürü her zaman başkadır ama bu kadar iddalıysalar gör bak bence seni geçerseler kim bilir arabadanın motorundan başka neler çıkıcak :D
çünkü cipli 100 bg hadi iyi açtı diyelim extralarla 125 bg olsun bi dizelin benzinliyi geçmesi için bence 10 bg fazlası olması gerek kilolar yaklaşıksa
1.6ies le denediğimde 60da basmıştık 100 e akdar yan yana sorna ben arayı açıyorum.
vtec2 ile denediğimde 60da bastığımızda bi yarım boy önümde seyrediyor 120den sonra ufak ufak yaklaşıp geçip diyorum 1 - 1.5 boyda 200de bitti
FD6 civicle yolda denk geldik yanıma geldi aragaz verdi filan ilk yanaşmadım tanımadım etmediğim adam diye sonra önüme geçip 3 şeritte gezinip yanladı :D gaza geldim soluna geçtim vites düşürdüm oda düşürdü. 3 kornada bastık:D ben 60daydım yine 140a adkar yanyanaydık sonra arayı açmaya başladım 1 boy olunca sellektör yaptı önüme geçip sağa çektirdi benii:D
bi hışımla yanıma geldi( tısttım noluyoruz oldum ) camı açtırdı kardeş sende ne var böle uzadın dedi :eek: Stocum ben diyince:cool: hadi yaa diye şaşırdı :D
sende ne var dedim egsoz filtre var dedi:) bide 17 jant :icon_wack
olabilir :D ama filtre egsoz vardı ondada
nerede buluşuyonuz :D :D
yok ya chip yok chip olsa denerdik senle güzel olurdu tolgaya gidersem yoldan sende eklenirsin ozaman :D
chip olsa benim açımda güzel olmayabilirdi
olmasa senin yüzünden gidip enjektör turbo cooler masrafı yapabilirdim :D
neden? ben chipli olsam olcağı 160 165 bg sen benden daha hafifsin ama
oda var :)
ama baskıda önemli
stock kaç bg seninki
110hp oy üzden basıya yükleniyorum :)
ha 110luk sen chiple kac bg aldınki ozaman chip dışındada birşeyler var sadece chipli olsan denerdik bu halinle denemek beni chip yapmaya zorlar:D
mauelını ne kadar farkettırırkı otomatıgını kullanıyorum fd6 nın gıtmıyor hıc
bak douda geldi oda yazar şimdi bişi:D