ciddi senın araba kaç hp we tork werdi?
Printable View
ciddi senın araba kaç hp we tork werdi?
310 tork war
go to power? (gücüne mi gitti ) :D
şaka bi yana dou senın civicle bi deneyelım fd6 olanla:)
bizim araç manuel b6 kasa azcık daha ağırdı galiba çok fark yok diye biliyorum teknik veridede 0.3-0.5 sn fark gorunuyor nasıl gidiyor bilmiyorum.birde agırlık donanım gore degısıyor bazılarında 1350 yazıor passat b5.5 lerde bizimkisi exclusive olanı ruhsatta 1430 yazıor bnle direk 1.5 ton :D
Yaww arkadaşlar konu bi yanlış anlaşılma olmasın fd6 1.7 dti ile kalkacak gsi ile deil:D
gsi üzer gibi postlar war benmi yanlış anladım acaba :beuj:
konuyu çorba yaptım :hahaha:örnek vermiştim sadece :)
FD6 ile 1.7corsa dizel denemesii :icon_tup:
en kısa sürede video bekliyoruz gönlümüz civicten yana :)
Tolga konunun AMG.. :D
denemedım gercı ama 3 farklı focus dızel kullandım bınlerce km, benzınlısı 3 un sonlarına dogru kopartır acar arayı..
307 dızellede focusu denedık bu arada 40 160 gıbı tamamen aynı gıdıyolar, aynı motor normaldır gercı:D(uzunda focus 1 adım onde olabılır)
evt passatlar iyi,dsgde cok farkedıyor, bakmak lazım musaıt olur denersek görururz..
pm beklıyorum kadyr..(hafta ıcıde musaıtım bu arada)
cıvıc 1.4 ıcınse hedr egsoz vsvs lılerı ıyı gıdıyor..:icon_tup:
konu içinse fd6ya bastım oyumu kısa mesafe basılmıcaksa..
1.7 dti corsa hafif bir araba corsa c dediğiniz işlemler varsa 100 beygir üstüdür 120 imkansız hp si ancak dizelde hp ye sakın aldanmayın dizeli yürüten torku dur tahminim 150 ye kadar corsa nın yanına dahil gelemiyecegin hatta corsa eğer iyi düzgün bakılmışsa daha bile üstü alır ama civic uzunda top speed de geçer hertürlü onun dışında drag da roll de vs de şansın olcagnı sanmıyorum
sadece bir örnek vericem corsa d 1.3cdti sport sadece yazılımlı araba(corsa c 200 kilo daha hafif)otomatik 2010 civic le 180 e kadar önde corsa dizel diye bu kadar yapmayın araç otomatikse hiç şansı yok manuel se 2 boy arkadan takip eder 160-170 gibi yanına gelip geçmeye başlar corsa yı
1.7 dizelse 2 kapı dır 1000 kilolardadır dizel de aslında önemli olan nasıl bakıldıgı arabaya eğer araç hafif se ve sağlıklı bir ayarı varsa o ibre benzli gibi artar :D benim 75 hp lik 1.3 dizel bile otomatik civic i 130-140 a kdar önündeydi sonrada önüne geçti ki benim aracım 1200+ kilo var corsa c yi sen düşün
valla kanka biran önce video konulsa iyi olur birbirimizi yiceZ:D
FD6 düz wites olduğu için corsanın içinden geçicek :D