ne demeymiş arkadaş yarın denensede bizde rahatlasak:D
Printable View
ne demeymiş arkadaş yarın denensede bizde rahatlasak:D
denemekle bitmez geçmek lazım :D ama bu araç hafta sonu böyle gitmiyodu nosmu koydunuz olum bunaaa :D
bi haftalığına baya yüklemişler herhalde arabayı :) denemeden sonra hemen dyno ya çıkarın
vsa ve sardırmama olayına çok dikkat edicem dediğin gibi geçen baktım vsa çok farkettiriyo cidden ...
onlar geçmek değil 4-5 boyun peşinde bende onları geçip dalga geçmenin ama bakıp görücez zaten geçersem STOCK FD TEAM kurucam hafta sonları rolle kalkarız :D
Arkadaşım o Corsa'cı arkadaşın daha önce FD6 Cıvıc kullanmamış galiba hiç ben bu yarışta Cıvıc her türlü alır diyorum e bide şöforluğa bağlı oda.
ben hala dediğimi savunuyorum. hondanın almasını isterim ama bu durumda korsa da boş değil gibi. ama ben de geçerse bile 4 5 boy olacağını zannetmiyorum. en fazla 1 2 boy olur diye düşünüyorum. denense de artık görsek sonucu.
HEm Corsa'ya hemde Cıvıc'a başarılar gönlüm Cıvıc'tan yana..
Nerde buluscaksınız kararlastırdınız mı
her ikinize de başarılar diyelim o zaman
anadolu yakasındamı buluşcaksınız bendemi gelsem fd6 ile denemiş olurum .D tolga çok uzak cunku ya:D uzgunum tolga :D seninlede inş ortaya bi yerde buluşur muhabbet ederiz :)
roll de 2 de denicem diye onun devrine inme sevdasına 2bin devirlere inme bence :) sen kendi devrine çek 4-4,5 gibi corsa gerekirse 3.vites de olsun sen 2 de ..