Hyundai Satış'a gidip varsa ellerinde test aracı olarak deneyebilirsin :) Gerçi geçen stock alanını gezdim fabrikada da çok göremedim.
Bu arada kazanan arkadaş tebrik ediyorum :) hehe
Printable View
işin garibi ben kendi kendimi yaktım bu crxi al dıye kafasının etını yıyen benım :D
hayırlı olsun mustafa resimlerını beğenıyordum simdı vıdeolarınıda beğendim
kemer senn ASLAN avcısı erayada masallah enistemiz nede olsa :)
benım kalemım aslan ya getırın ekotek gsi :D
ikisinide avlıyor yavru ceylanım :D
Onu bırakta izmitteki eralar 106larla yürüyormuş diye duyum aldım diyelim de, geri de kalmış olmayalım :D
haram beygir sağlam oluyo ama sağlam da para istiyo :D parayla da bitmiyo derdi oluyo ama binip bi sıktınmı ne dert kalıyo ne tasa hahaha
bu arada arkadaşlar arka koltukları sökmek pek işe yaramaz ama bagaj camını plexi ile değiştirirseniz yaklaşık 40 kg hafiflersiniz :)
kusura bakmayın beyler atladım sizi :D günkut senin arabanın yürürü bilmiyordum dediğin gibiyse seninki de iyimiş,barışı tanımıyorum ama ankarada onuru niye atladım onu bilmiyom :D gerçi onunki 124 bg mi öyle bişey bikaç bg eksiği var ama temizlik olarak acayip ötesi.nerden buldu o arabayı hiç bilmiyorum :D zon un eski sahibi iyi bakmıyo ama pek arabaya :(
iyiki yapmışsın kamer crx alacak arkadaşlara tavsiye ettiğim bi arabaydı :icon_tup:
Mustafa kardeşim hayırlı uğurlu olsun yeni araban. gidişi de duruşu da çok güzel. kazasız belasız günlerde, güle güle kullan.
Can abi bir videoyu sana pm olarak atıyorum :D gizli spec :D
crx bu şaka yapabilir.....91 model olsada boyundan büyük işler çıkartıyor akşamda ben gördüm güzel 1 106 yine üzüldü :).......maşallah araçlarınıza
günkut hangi vidyo lan o :D o halinden araba 4 5 boy daha iyi gidiyo benim ona göre :)