Era atlar gibime geliyor sonuçta yeni araç.
Printable View
Era atlar gibime geliyor sonuçta yeni araç.
kamer yemege ortak olayım kazanırsan :D
hadi mozatçiiler destegınızı beklıyorumm:D
Kamer söz verdin akşam ablana çay ısmarlayacaksın :)
Valla kaçırırım era yı :D
era alır boşuna rex'i üzmeyin.
Bence Era alır, bu aralar favori aracım zaten :D
200-210a kadar olcağı için deneme oyum Eradan yana:icon_tup:
0-200 değilde 0-sonsuzmu yapsak :D
ha şöyle bişi ekliyim.rex'e stage2 gibi bir debriyaj ve orjinal 14 jantlarını takarsanız rex'te era'ya takar ;)
yok rex te 195/50/15 jant var- stage 2 debriyaj yok , artık elimizdekiyle idare edeceğiz fakat 1 hafta sonra headers-ara boru-egzoz girince tam olacak sanırım :D
Valla Rex nasıl gidiyor görmedik ama era vteclerin tamponda gidiyor onu biliyoruz :) era kesin üzer gibi geliyor bana :) 400 de rex alır ama ;)
Era yi ben surimmi lan :)
crx gıbı bı aracı son 20 yılda geçebılen sınıfının bı aracı varmıdır bu dunya uzerınde 106 gtı larla karşılastırıldıgını gordumde accent bıraz komık olmuş ;) eracı abımıze bol şans ;)
rexin 230 lara kadar gideri var sıkıntı yok era kaca kadar gidiyor ?
crx ın 140 a kadar gıderı cok kuvvetlıde sonrasını pek kestıremem bızım araca d16 ıken cok az bındım gerı kalan hatıralarım hep b16 ıken :D
sadewce gülüyorum bu konulara rexin şöförü aracı kullanmayı biliyorsa elek eder amma küçük görüyorsunuz şu rexleri birde ne güzel demiş birisi vtec lerin tamponunda gidiyor diye benim aracımda orjinal gırtlağına kadar stock d16a9 motoru varken filtre hıdır egsozlu olarak geçen vti yoktu geçebilmiş olan varsa çıksın ben geçmiştim desin ki kadir abinin eski rexte kendini kanıtlamış bir rex elek edecek...
rexlede 1 viteste roll yapılmaz olduğu gibi sara sara gidersin 2 ye geçersin yine sararsın 2 de doldur aracını 80 km den bas
kasmadım geyikse geyik sonucta deniyorsunuz değilmi? yorumumu yapıyorum. Ne zaman başladığında beni bağlamaz sen geyik yapıyorsun biz ne yapıyoruz? Sen yazınca nasıl anlıyorsan benide öyle anla madem. Zaten gercekten denencek araçlarmı sence? Beniz crxim olsa erayla yanyana durmam :icon_tup: geik olduğu buradan belli
okan abı yarısacagı rex bızım akdır abının rexmı 61 AS 236 eğer oysa boşa benzın ahrcamayın ek vteclerın elıne veren bı araçtı kendısı ;) eranın tek şansı o rex karsısında rexın stop etmesı olur.
Rexlerın bılınmeyen kuucuk gorulen yanı cok hosuma gıdıyor nedense. Anaa arabaya bak dıyolar sonra anaa araba nere gıttı la dıolar :hahaha:
rex ebat olarak küçük ya okan, ondan hep küçük görülüyor :D deneyen bilir yoksa ne manyak gittiğini :D
era karşısında vtı ın bile şansı yok
Takılmayın bukadar :)
Ben bişeyi anlamadım yanlız filitre headers egzoz lu vtı stock crx nasıl geçiyo ?
Bendede vtı vardı ama heç denemedim crx le.
hatta type-r bıle geçer desem abartmamış olurum :D
koreli olarak era power:D deneyinde izleyehhhh :D
ama burda sonuç kesin :D
la kamer bnce crx gecer gıbı gelıo, 1de basılan durumda dahada avantajlı olucaktur sarmazsa..
erayıda cok tanımam ha:D tecrubeye gore konusuom..
stocktada cok ıyı gıdıo dıolar nelerle denedıydın sen stokken?