rover geçer :D
Printable View
la kamer bnce crx gecer gıbı gelıo, 1de basılan durumda dahada avantajlı olucaktur sarmazsa..
erayıda cok tanımam ha:D tecrubeye gore konusuom..
stocktada cok ıyı gıdıo dıolar nelerle denedıydın sen stokken?
güzel yazılımlı bir era nın nasıl gittiğini gördün mü ? zaten geyiğine denenyecekler. sende crx var diye ı diğer araçları özellikle çip li bir erayı küçümsememen lazın. ayrıca 2 sininde dyno werileri eşit.
crx 130
era 135 ve tork farkı war crx e göre.. neyse.. denensin izleyelim bizde zevkli bir deneme olcağı kesin.
önemli olan zevk alarak hırs yapmadan denemekki zaten arkadaşlar zevkine deneyecekler...
lastıklerı yenı ya otobandada sarıcanı sanmıom dostum
stockken bı 110luk corollayla denemıstım valla.ben cok begenmedım stock halını
ıkısınınde dyno verılerı eşit dedigın gıbı bırının tork farkı dıgerınınde 800 kg bı araç oldugunu dusunursek ve 3. vıtes gıbı up uzun vıtes farkınıda ortaya koyarsak crx ın uzamaması ıcın eranın ne yapması lazım yazılım kurtarırsa kurtarır ayreten denedıgı araç 20 yaşında açık hava fıltresı dışında toplu iğnesi bile olmayıp orjınal fabrıka verılerını %99 taşıyan bı araç. Erayı kucumsemıyorum CRX ımde yok ama crx ın gıdısını ıyı bılen bırıyım.
arkadaşım ben sana crx in gidişini nasıl bilirsin diye sordum mu ? dikkatli okursan çipli bir era nın nasıl gittiğini gördün mü diye sormuşum. Neyse.. bişe demiyorum.. 2 aracında nasıl gittiğini bende iyi biliyorum.. kafa burun gidebilirler ki öyle olursa da çok zevkli olur. burda taraf tutmadan yorum yapıyoruz ki zaten deneyecek olanlarda arkadaşlar onların arasında bir iddaa yoksa bizi o geçmiş bu geçmiş gibi bir germe olayı olmaması lazım..
sen anlamıyorsun arkadasım sen geyik yapıyorsan bizde geyik yapıyoruz. birşey demedik aracınada yarısmanızada. Fikir beyan edip senin fikrine ilave yapııyorum zoruna gidiyorsa yazma
yanlış yok sen devam et hakem:rolleyes:
komiksin :heyoo:
tabiki crx
koltukları sökmeye uğraşçağına arabaya don atlet bin daha fazla ağırlık atarsın :D koltukların sırt ve alt kısmı toplasan 10 kg bile gelmez :D stepne daha fazla ağırlık...
era vtec kovalıyorsa gayet iyi gidiyor demektir.crx de vtecle yürüyebilcek bi araç olduğuna göre en kötü ihtimal kafa burun giderler.yada vtecle olduğu gibi giderler. crx çok eski olduğu için genelde piyasada kalanları turşu,motorları standart verilerin epey gerisinde. motoru adam gibi yapılmış bi crx çok ciddi bi arabadır.sadece duramıyor :D
crx vti kadar iyigiden bi araç ama motoru iyi durumda olan pek olmadığı için çok yavaş bi araçmış gibi düşünüyor insanlar :)
okan o kadar da değil :D era standart olsa bile o kadar kötü giden bi araç değil 110luk dizeller gayet iyi gidiyor,hele yazılımla iyice sağlam olur. bana kalırsa güzel bi deneme olacak çekişmeli. ama 1. vites 40 da basarsanız crx e avantaj olur bence otoban zemini + sıfır lastikle :)
arkadaslar yorumları dikkatli yapın kendileri geyik diye acmıslar ama siz yorum yapınca ciddiye alıyorlar :D ahahaha
crx dıyorum
YouTube - Civic VTI Golf GTI Ibiza TDI Era VGT
bu era ciplidir herhalde.ben cip yapayım ikinizide alırım :)
konu baya hırslanmış yahu ben crx diyorum hem hafif hem benzinli oguz kardesım bizim eski aracın videosunu koymuş bg ler eşit sayılır dizel kafa çıkarıyor benzin devirden alıyor götürüyor sonra dizel yetişiyor.
bana kalırsa era uzarken crx geçicek bundan daha kötüsü bence crx öndeyken era sonradan belki tekrar geçebilir arada pek fark olcağını sanmıyorum eğer crx motoru pert değilse.
murat sende b... var koyuyon hemen :D:D
ordaki cam car 170 hp chipli dizel ibiza yanlış olmasın :D
başka bir video :) alttaki vtec de sadece filtre vardı
http://www.streetfire.net/video/era-vtec_2045996.htm
140 civarı birşeyler oluyor genelde eralar o civarlarda buda 150 yoktur ama :)
akşam videolar gelir bakalım :)