palio yurumesı gerektıgı gıbı yuruo senın aracın yurumesı gerektıgınden cok ıı yuruo desek:)))
Printable View
ahuauhauh çao fazla kasma oraları :D
crx bekledigimizden cok daha iyi yürüyor.. eski sahibinin emekleri boşa gitmemiş ellerine saglık.. mustafa kardeşim herşeyin en güzeline layık.. beni geçmiş onu geçmiş fark etmez.. o da bizim arabamız.. onun beni geçmesi en az onun kadar beni de sevindirir.. dert etcek bişey yok yani..
mustafa kardeşim herşeyin en iyisine layık.. allah gönlüne göre versin her konuda ;)
Arkadaşlar birtane ekleyim video, kamerin makinada da dou ile denemeler var artık yarın alırız onlarıda :)
crx era ilk deneme
rexde beyaz jantmı var?
beyaz spoon :icon_tup:
evet spoom :)
bak satmadan cok istemiştik spoon takalım diye nasip sizeymiş walla süper olmustur eminim. Varmı foto
foto cok timu ekler şimdi :)
bir kaç tane ekleyim :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7084870_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4347453_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1960950_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6342452_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1348385_n.jpg
maşallah
kafa biraz daha düştü şimdi :)
ibiza ilk deneme ibiza 3 kişi :D burda vitesler karıştı biraz yokuş yukarı birde
teke tek videolar kamerde artık :D
cam car ı geçen ulvi :D
Haa eveett sen onları hallet de biliyorsun abi :D :D :D Hayallerimizi gerçekleştirelim :hahaha:
Maşallah tüm otomobillerimize, ben diyordum size özellikle Kamer abi ve Mustafa abi, sağlıklı CRX , vti geçer diye.. İnanmadınız :D Şu videolara göre biraz saçma bir hesap yaparsak 200 e kadar falan yan yana gitme ihtimali var :) 200'de yakalar belki VTI :D
maşallah 2 aracada
kazasız belasız kullanırsınız inşallah
maşallah güzel deneme olmus :) beyaz rex maşallah :)
vti uzunda bu crx i yakalayamaz :) inanın bana :)
ful stock vtı 5te bayılcagı ıcın ancak top speede gıdılırse yakalar herhalde, 230larda.. guc farkı illaki ortaya cıkıcaktır....
onun dışında çok güzel gitmiş maşallah, butun rexlerın motoru bu gücü verse keşke..
senı yaradana kurban nasıl ozlemısım ya o spoonlar nasııl yakışmış aman yarappiimm o plakayı bırkezdaha başka ellerde gormek benı hem uzdu hem sevındırdı. Satılmasaydı ben alıcaktım nasıbım degılmıs. Değerını bılene hakkını verene gıder ınsallah dedım Allah sesımı duymuş. Çooooook tatlı yaaaa........ spoon bı araca bukadarmı yakışır. 318ci nın yanından kesıcı ıle geçisi aklıma geldi şimdi :D Ahhhh kadir abi ahh arkadan iitiş uğruna sattın ya şunu valla sanada darıldım abime özenme artık :D
ben stock vti ile denemedim ama ss komple egsoz ve header, stage 1 yada 2 debriyajlı, aem v2 li bir vti ile denedim ve dragda beni sıfırdan 500 metreye kadar yakalayamamıştı ama roll yaparken tahmini 170-180 gibi yakalar.... ki benim araç stock filtre ve egsozu saymazsak... :))
crx öyle küçümsenecek bi araç deil gerçekten.. eski bi araç olduğu için gözden düşmüştü ve yeni, daha donanımlı, daha gösterişli spor araçlar piyasada bol miktarda olduğu için insanlar onları tercih etti ve zamanla kenarda unutuldu crx ler... ama galiba 1-2 senedir crx piyasası canlandı çünkü artık arkadaşlarımız yürüyen ve sadece kendisini taşıyacak minik roll, drag araçları yapmaya başladılar.. 5 senedir üstündeyim crx in :) maşallahı var gerçekten :)
stock hali vakti yerinde, saat gibi çalışan bir d16 crxim var ve 402 metre akhisar yarışında 14.6 sn gibi güzel bi zamanlama yakaladım lastiklerime rağmen :)
maşallah rexlerimize :) 90 yılından beri yollardalar :)
merak etme araç emin ellerde eski sahipleri gibi şimdide öyle :D ki bundan sonra allahtan bır mani çıkmazsa burada fazlaca ızleme ve gorme fırsatı yakalarsınız. Çünkü eski İES 'i mi satalı 3 yıl oldu 3 yılın özlemi bu araba patlayacak gibi :) yaklasık 10-11 yıllı bir tecrube ve azimle :inşallah delecek duvar buluruz:)
14.6 eger sadece egsoz fıltrelı ıse cok guzel deger maşallah.. ızlemıstım sankı o gün..S
@mussaa maşallah sizin aracınızada 14.6 çok güzel değer,
gırmeyecem bu konuya valla bılla konuyu okudugumdan berı sahıbınden comda crx ılanlarında 4 sayfayı 4 kere dolaştım ya :D zaten aklıma eskı efsane FM 629 geldı bi huzun bı keder :(
Maşallah tüm Adana ekibine. :)
Sayın Kayar bir de burdan yazayım; Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Görüntü olarak 10 numara bir araçtı zaten ama bir de güzel gittiğini görünce inan bir kez daha sevdim bu REX'i. :)
Tekrardan tüm araçlara maşallah...
Masallhhh kivrem araçlarmıza :) Çok güzel yürümüşş Crx :icon_tup:
Gidiyo melettt :heyoo:
Konuyu yeni gördüm şehirdışındaydım, maşallah kardeşimin aracına deli gidiyor süpermiş yaa:):):)
Ha kızıma benimmmm, nasıl da yürümüş.
Nasıl gururlanıyorum anlatamam okudukça. Mustafa kardeşime Allah ağız tadıyla uzuuun seneler binmek nasip etsin inşallah. Sözümü yüzümü kara çıkartmayacak böyle bir makinaya sahip olabilme yolunda emeği çok olan başta babam, sonra da ustalarıma sonsuz teşekkürler....
Oylamada CRX kutsal rakama "61" ulaştı, artık oy atmayın :D Plaka 61, oy 61 ;)
keşke otomatik camın sonradan takılabilcek bişey olduğunu bilip alsaydın crx :D
90 model arabaya 200bin üstündeki motorlarla eşşek niyetine biniyo millet,yada sanayide şahin motoru zor toplayacak ustalar motor yapıyo.ondan sonra crx gitmez sanıyor insanlar haliyle.. ama bu crx sanırım kanıtlamıştır stock crx in de gayet iyi gittiğini :)
her şehirde iyi yürüyen bi crx temsilcisi var :D istanbulda halil
bursada okan aydında musa eski antalya yeni adana beyaz rex :)
bu arkadaşların izmir ana bayisi de ben oluyorum :D fastest rex coming soon :D
:hahaha::hahaha:
olm ne enteresan bi araba almışsın nerden geldi aklına? sr20 makina var onda dimi,turbo mu olacak yoksa :D
:icon_tup:
ankara bayiini yazmamışsın :D:D lpgsiz olduğu zaman deniz'in rex de iyi yürüyor. içi dışı da pırıl. onur'un ya1000 bir efsane. fabrika boyası hala üstünde.
lafın kısası, rex bu. hiç şakası olmaz. hele ki kadir'in eski, mustafa'nın yeni, görkem'in hayali bu rex bambaşkalardan biri. güle güle kullansın mustafa.
Bunları biliyorsun iyi güzel denemeler olmus ama olmadan önce baya bi iddalısın beygir hersey degil arkadaslar aerodinamik var aktarma var sürtünme kat sayıları var sanzıman oranları var öyle hemen pat diye yorum yapmanın manası yok videolardada belli zaten istanbulda halilde kendini gösterdi edirnede bende cok cok cigerli saxolarla 220 230 yan yana gidiyorsam ve arabam 20 yasındaysa tebrik etmek lazım :)
Ben ruhsatına girebilirim kendi reximle sıkıntı yok :)
Keske bunları ilk postunda söyleseydin :(
Can abi beni ve ankarada denizi trabzonda barısı atladın :D:D
Masallah rexe böyle rexleri gördükce seviniyorum tursu olanlar cekilsin artık piyasadan millet görünce eski araba diyolar cok gülüyorum :D:D
Tam olarak rexe ne setup yapılıcak?
Ayarlı kasnak
Hafif volan
exedy stage 2 debr.
vti kelebek port polsh
emme portpolısh
kısa
ince conta
hıdır
egsoz
beyin
??? :D
Kısmetse bu yaza böyle yapabilirim benim rexi :D
sağol kadir kardeşim 1.5 yıldır hayalini kurduğum bir araçtı tam zamanında denk geldi açıkcası.Hem senın satma hem benım maddi durumu düzeltme halimle aynı zamana denk geldi :D bundan once 3 tane CRX e niyetlenmiştim 1-İstanbuldaki gri turbolu CRX 2- Antepdeki B16lı crx ikiside olmadı ama iyiki olmamış :D