kısadada gelemez tecrübe ile sabittir :icon_tup:
Printable View
donanım ayrı şey kalite ayrı şey.
klima abs cherryde de var.
europanın içine ne kadar ses aldığını çok iyi bilirim ayrıca o dönemdeki hemen her renaultda öyle.
plastiğinden koltuk dolgusuna kalitesi düşük.
zaten o dönemde pekde rakibi yoktu...
yalnız 95lerden size daha alt sınıftan daha kaliteli araçlar sayabilirim.
almazsınız olur biter demek nasıl bi yorumdur?
o halde almadığımız hiçbir araç hakkında olumsuz yorum yapmayalım.
olumsuz düşünüyoruz diye araca sahip olamayacağız diye yorum yapmayalımmı? ;)
İyi hoş ta magane 1 lerin fiyatı 17-18 hele bizim komsu var 01 modele 19 istiyo tmm temiz olabilir ama o paralara değermi bilemiyorumve kaç aylardır satamıyo :D. mareaların hlx leri full deri doşemeleri olanlar var onlar o kadar fiyat çekmiyolar. kötü araba demiyorum ama fiyatı pahalı geliyor bana
imkan-zevk-renk meselesi daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi, rakiplerini de kalitesiz bulmuştunuz bir gerideki sayfada, ona hitaben yazdım ben ;) o dönemdeki rakibi, mazda 323, toyota corolla, honda civic, vw golf3/vento, pug 306 vs.dir bu arada pekte rakibi olmadığı söylenemez bunlara göre. o yılda daha alt sınıfta daha kaliteli olan kaç araç var/varmı? öğrenmek isterim cidden.
bu arada hiç 95 ae101 yada civic'e bindinizmi? yol sesine örnek teşkil edilebilecek araçlardır.. donanımdan da bahsettiğimi hatırlamıyorum :) iç aksam veya teknolojik kaliteyi sadece donanım olarak algılamayın, üretimde kullanılan teknoloji, iç plastik aksam kalitesi donanım değildir ;)
donanım olayını r19 adlı üyeye hitaben yazdım.
kaliteyide malzeme ve işçilik olarak görüyorum.
yol sesine gelirsek, o dönemde renonun eline ne honda ne toyota su dökebilir.
çünkü motor sesiyle beraber baş ağrısı yapacak seviyede renaultlar...
mazda 323, corolla, golf 3 ve 306 gibi araçlar zaten kalitede daha üstünler kim ne derse desin.
bir polo malzemede daha kaliteli 19dan.
bir 106 işçilikte daha kaliteli 19dan.
kokpitlerine, koltuklarına bakın inceleyin görürsünüz.
şahsen bi araca bindiğimde ne olursa olsun bakarım şöyle bi.
neyin nesi, nedir ne değildir...
alıcı oluyum olmayım farketmez.
fotodanda olsa kaliteyi anlarım bu yüzden. :D
bende genelde dikkat ederim ıvır zıvıra konsoldaki boşluklara falan ama küçük arabaları pek sevmediğim için onlara o kadar dikkat etmedim, yada acil bişeyde binip dikkat etme fırsatı bulamadım :)
arkadaşımın megane1 (ph.2) ile yaptıklarımız aklıma geliyorda, hakkaten güzel yol tutuyordu :) bi de 205-45r16 ve omp yay takmıştık sonradan fenaydı cidden :)