Türkçe dil destekli videoyu biz çekmiştik. Eşim biraz eğlenmişti :D
Z4, 265hp lik olanlardan manuel vites son susturucu iptali vardı onda. S2000 de ise mugen filtre ve kat iptali vardı
Printable View
Türkçe dil destekli videoyu biz çekmiştik. Eşim biraz eğlenmişti :D
Z4, 265hp lik olanlardan manuel vites son susturucu iptali vardı onda. S2000 de ise mugen filtre ve kat iptali vardı
Köprüye yaklaşan Z4 :)
eşiniz geç dese sanırım Z4 falan tanımıcaktınız:D
kesinlikle s 200 diorum.
Z4 kullanıcısı olarak Z4 tabıkı ;)
Tahmini okadar bir fark olur. Ancak BMW li asla aracını modlamaz, eğerki modluyayım dese fark bayaca açılır. 3000cc nin potansyeli çok daha fazla.
Bu araçlara sahip olduktan sonra roll falan bu kadar önemli mi, bence düz yolda gaza basmayı bir kenara bırakmak lazım artık...
s2000 top secret machinedır.Alttan doldurarak gelir üstte geçer.atlar hoplar zıplar.Herşeyi yapar bence s2k :)
Evet 35 benimki,DKG.gayet memnunum,stage 4 kiti bekliyorum...
S2000 zaten Z4 3.5 dan hızlı degıl kı?
Tabı Turbo yasa S/C gıbı mod yoksa...
Bu aksam testte olucam,bakalım ne cıkıcak???
Bu gidişle yakında 10 ileri şanzumanlar çıkarsa şaşırmamak gerekecek. O güçlere karşılık verecek şekilde.
Sanzimanlarin dislilerin cok olmasi hem uyum hemde ekonomi icin...
Dkg guzel bir cift kavrama ana pdk ve gtr inki daha iyi ama Vag grubundan kesin iyi!!
rençcim dkg, smg 2 ve 3 ten daha hızlı ve basarılı bı sanzıman, çoğu cıft kavramalar çok ıyı ztn güç aktarma konusunda, + yenı gelıstırılen f10daki 8 ılerı şanzda çok basarılı..
oranlar e60 m5tekılere yakındı sanırım. cok kısada deıl uzunda ıdeal gibi..
Vıtes oranları neredeyse Tam yerınde.Bıraz once testten geldım,atma yerlerınıde ozellıkle takıp ettım,gayet ıyı fakat Redlıne ı fazla uzun tutuyor 3. vıtesde,o bıraz sorun ama genel olarak oranlar cok ıyı...
Gucu gayet yerınde olmus,aslında yetınmemek degılde,alıskanlık dıyelım.Modlamak hosuma gıdıyor.Ama cok fazla degıl,cogu Çıtır mod,bazen,keyfım cok yerındeyse,Turbo ve mekanıge gırıyorum.
SMG cok patates benım ıcın.Yanı kullanımı cok rahatsız...
Ne E46 M3 de nede M5-M6 da zevk alamadım,ozellıkle son ayarındakı yuksek devırdekı atmasına...
Gercı KM dusukse zevk ama 20-30 bın KM den sonra koruk ve saft contasının boslugu,sankı arkada bırseyler kouyormus gıbı oluyor.
Hızı,cok daha ıyı SMG den...
Cevap aldım soruma. Teşekkürler...