Getz tabiki daha mantıklı fazladan 7 bin lirayı hakedecek birşey yok ki accentde bagajdan başka.
Printable View
Getz tabiki daha mantıklı fazladan 7 bin lirayı hakedecek birşey yok ki accentde bagajdan başka.
2004 ten beri getz kullanıcısıyım 1.3 12 v 82 hp 2004 daha sonra 1.4 doch 1.6 v 97 hp 2006 daha sonra 1.5 vgt 88 hp 2009 kullanıyorum şuan ilkini 152 bınde ikincisini 126 bınde şimdikinide 34 bın oldu kullandım hiç bir şekilde şikayetim olmadı hele dizeli dahada bi zewklı kullanımı werılen parayı hakedıyor araclar...
Mevzu çözüldü o zaman getz bakıyoruz ;)
bagaj ihtiyacı varsa kesınlıkle Era... Bi de getz'in iç ölçüleri dengesiz ... Göğüs ön cam mesafesi gereksiz uzun... Ön arka koltuk aralığı dar vs vs...
Peformans olarak getz konfo olarak era :)
alırım accent ön cam dahil koyu film sonra pıfır pıfır gezerim :hehe:
2011 getz otomatık fabrıka lpg cıkıslı 6000km de dun aldık esıme guzel aracc
sıfır era yerıne ıkıncı el focus derım arabaya bınmek ıstıyorsan...
2. ele sıcak bakmıyoruz ama işte sorun orda yoksa çok daha kaliteli araçlar var o fiyatlara..
+15146451
2. el ancak sıfır Getz den kat ve kat kalitelidir. iç, dış, motor detaylı temizliğe verdin mi birde cila yaptırdın mı alsana sıfır :D
bence bir düşün derim. hee illaki hyundai olsun diyorsan birde ix20 modeli var )='lık 1.4 dizeli mevcut geçen yolda gördüm en azından getzden çok daha iyi duruyor ;)
http://www.arabalar.gen.tr/images/ph...20-2011-16.jpg
Getz'in performansını hissettikten sonra pişman olmıcaksın emin ol ;)