egzoz+nazarlık ta olsa 11sn olur o :D
Printable View
anlamadım kanka açıklarmısın
benim ordaki a b c sahsiyetiyle aramda birsey yok. sitenizdeki goygoycular yuzunden laflarım carpıtldı soylemedigim seyler emreye soylenmis gibi yazılıp cızıldı. bi sorunumuz olsa telfn var ordan halederdik site ustunden degil. hep 3. kisiler yuzunden b.ka sarıyor hersey.
ayrıca insigniacılar hakkındaki lafım hala gecerli cogu anlamıyor biseyden. sitede duzgun bilgili insanlar olabliri ama cogu mal ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan tipler. bitik gitmeyen arabaları gecmissiniz hatta gectiginiz bile supheli sunu yardım bunu ettim diye yazmıssınız bende dedim duzgun arac var deniyelim...sen inanımıyrmusun bi chiple 10 sn hızlanıabilecegine.
bunları soyledim burdada dalga gectik diye hemen konu acmıs goygoycular ardından. aha subarucular korktular konu acmıslar yok bunlar adam degil coluk cocuk bunlar alt seviye vs diye. ben yine seviyemi korudum hala devam ettrince benmde kayıs koptu...ayrıca sitede suruylen mesaj var baska aracla ds.k gectiginiz adamlar gelipte sovuyormu size neden benm aracım boyle dediniz diye .banada ilk basta laf edilid ben bisey dedimmi. hayır. sizin yaptıgınız fanatiklik.
son olarak sizin yaranız eskiye dayanıyor heralde vti konusu falanda acıldı, gidin kumdan 207rc golfgti a5 320 gc8 yapın onlarla kapısın....
Gc8 uzar gider, insignia sahibi arkadasta polisi arar gc8'in kayip ilanini verir ahahaha :D :D
Bu konuda apaçi knusuna döndü herhalde alt seviye forummuşuz ya biz..
İnanmışlar...
Stock gc8 nasıl yok. Ahanda burda. Varsa İzmirde denemek isteyen İnsignialı arkadaş Deneyelim. Hemde forum ağzıda yapmam.
YouTube - Insignia Sport Tourer 1.6 Turbo By BoostER Performance
Stock ve chipli hali.. aracta surucuyle beraber 2 kişiyiz.. Arac SW olan modeli Sport Tourer.. 1660kg ruhsat bilgisi..
İnandılarsa denensin görsünler :)
erhan arac hazırsa bu haftasonu deneyelim
Erhanım video 10 numara olmuş hangi araca kafa tuttuğu önemli değil araba çok ilerlemiş o önemli zaten.
Bu arada ben 0.6 bar basıokenki videomdan baktım şimdi. 3. vites 80 den yürümüşüm, ve 3. vitesin bittiği yer zaten 150km, yaklaşık 8 sn süre almış. Demekki pek GC8 lik bir durumu yok insigniaların.
maşallah aracın kaderi değişmiş ama gc 8 geçmek için daha çalışmalı
Remapten sorna kadranda bakıldıgında 12sn gibi gördüm ben 60-150
hort olmuş sanki :)