bu liste daha çook değişir süprizler olur .ama zevkli bir yaz dönemi olacağı kesin.
Printable View
bu liste daha çook değişir süprizler olur .ama zevkli bir yaz dönemi olacağı kesin.
speedy evo ve üstün pilotajla adem abim 0-400 de 1.liği kaptırmaz diyorum:icon_tup:
ankarada b16 crower strokerlı 67 mm turbo lu olarak yapılcak eg kasa civic ;) hem guclu olur hem hafif yaza cıkarmı bilmiyorum ama unutuluyo gibi geldi bana :D
Hulk Smash ! ve Sulhi ...
Bro VTH bizim bildiğimiz mi ? Patron Oz un eski araç mı ? Kaç sene önce yapıldı ...O zamnlar piyasa nasıldı hala gideri varsa onu denemelerde görmek efsane olurdu
Aynen odur TR de turbo civic lerin öncüsü
şimdi izmirli çağlar arkadaşımız da araç çok güzel bir setup hazırladı inşallah bu yaza oda hazır olcak
listede bi tane turbo 106 eksik...
Hayabusa iyidir ...
Ahmet
suprız yapıcak araclarda var 4 slındırde plakası ısmı cısmı bılmıyen suprızler :) sormayın soylem :D
arda bence 4 çeker le 2 çekerleri ayır yeni bi liste yap yoksa dengesiz olur yani 2 de basalım 3 de basalım gibi anlaşmazlık olur hulk la sülü denemesi gibi 2 kere kaldılar 15 gün tartıştılar haksızmıyım
vth bı zahmet lısteden sılelım arkadaslar.bızım evo zaten lıstede bu guruba evoyla katılıyoruz.hazır olmayan arabanın lıstede ısı yok.zaten ben lıstede olmak ıstemıyorum.tesekkurler.
bende ottoman diyorum :D
sadece japonlarmı var?