Daha neler. :)
Printable View
yapmayın abı gozunuzu sevıyım yuruyen tabutları almanla kıyaslamayın en azından :)
araba alıyorken bızım mılletımızde bı hastalık var arabaya degılde markaya verılır o para ve en mantıklısıda alman tabıkı 2.el guvenılırlık tasarım ve memnunıyet yanı 70 bın lıra verıpte cakma tt dıye adlandırılan bır araca ben bınmem acıkcası =)
yol tutuş ve golf 3?
herhalde tüm zamanların en çok virajda yatan ve oversteer da ne yapacağını bilemeyen aracı demek istedin :)
saydığın 3 araçtan sadece 206 gti dan iyidir yol tutuşu ve viraj hakimiyeti...
Neyse konuyu dağıtmayalım, o paraya öyle bir araç alıcaksam, arka koltuk sıkıntısı yoksa rcz alırdım, çok yakışıklı bir araç sürüşüde eğlenceli teker pozisyonları direksiyonu güzel geldi, 2. sıraya roccoyu, 3. yede giu koyardım...
Guilettanın iç tasarımı bana hiç gelmediğinden Scirocco ve RCZ arasında gidip gelirdim ama kesinlikle RCZ nin tasarımı gösterişi Scirocco da yok ama onun da hakkını yememek lazım hala bakarım görünce:)
2.elde Scirocconun daha az değer kaybedeceği aşikar fakat RCZ in de o kadar düşeceğini düşünmüyorum....2 kişi problemi yoksa aklım Scirocco da da kalarak kesninlikle RCZ derim yürüyen tabut vs aklınıza takılmasın artık euroncapten 5 yıldız almayan araç yok gibi:):):)ayrıca TT den ziyade 350z ye benzettiğimi de belirtmek isterim..hayırlısı olsun
Diger 2'sini gectim golf 3'un 206 gti ile resmi dergi tv vs. karşılaştırmasını paylasirmisiniz bilelim nerede geri bırakmış.
Sıfır gider alır krallar gibi binerim 2. el onemli degilse Rcz, 2. el ucuz temiz bulalım
sunroof xenon full deri ekran 18 jant olmasın disarida bunları 1000tl'ye takarım sonra karli satarım vergide dusuk mantığı ile rakipsiz rocco alınır.
roccolarda xenonlu farda su damlaciklari oldugunda servis dogal karşılıyor, ilk gelen araclardaki dsg ve motor sikkintilarinida paylaşmak lzm.
bu link fikrin hakkında tekrar düşünmene yardımcı olacaktır sanırım
YouTube - Top Gear 1999 Best Handling Car
bi bayana alacaksınız madem ben şunları söyleyim.
scirocco derim.
hepsinden kaliteli ve konforluki benimde almayı düşündüğüm bi araç.
daha fix bi duruşu var. görsel olarak en stil sahibide o.
tsida az yakar diğerlerinden.
rcz çok sert ve dar diyolar.
arka koltukları cep telefonları için yapmışlar heralde. :)
culyetta sadece arkada geniş diğerlerine bakarak.
vw üstündür alfa ve peugeotdan derim.
Bayana alınacasksa şıklarda yok ama kırmızı beyaz tavanlı ve jantlı bir DS3 iyi gider gibime geliyor.
Eğer şıklardan birini seçmemi istiyorsanız scirocco...
Scirocco ilk çıktığından beri hastasıyım.
sadece o kadar para verip 0 almam , ilerde belki temiz bir 2. el olabilir :)
3 ününde görüntüsü güzel ama rcz ye bir türlü ısınamadım.
guiletta ve scirocco arasında kalsam kesinlikle scirocco yu seçerim .
rcz gorntu acısından cok hos,farklı bı dızaynı war. scırocco her kose basında bırer tane gordugmz ıcın artık bıraz soguduk sanırım..guıletta da cok hos aslnda ama ıkıncı el pıyasası sıkıntılı kı guılettta nın da yerının ayrı olabılecegını dusunyrm ılerıde..su anda rcz agır basıyor bana gore..belkı de sadece goruntusu cekıyor ama adamlar yapmıs yanı..tabut muhabbetlerıne gelınce gecın abı bunları artık,arkads dogru solyr 5 yıldız almayn otmobl ck az,yok denebılcek kadar az ncap de.
Ben görsel olarak Scirocco'nun gerçekten hastasıyım. Yani gerçekten çok beğeniyorum. Hatta öyleki şu anki aracımdan oldukça memnun olduğum için değiştirmeyi hiç düşünmüyorum ama öyle birşey olucaksa sadece Scirocco için değiştirirm. Görsel olarak tam istediğim araç. Ama gel gelelim bence aşırı pahalı. İstediğim donanım ile istenen para birbirini örtmüyo. Klasik Türkiye WV mantığı. Ayrıca WV servisi eline düşmek istemem.
Diğer arkadaşlar söylenecekleri söylemiş zaten.
Gözüm basık rocco görmeye alışmış , dün bir tane orjinal yükseklikte rocco gördüm çok çirkin geldi gözüme:)
almanları sorunsuz olarak söyleyen arkadaşlar şikayet var sitesine bir girsin baksınlar 1. sırada opel 3. sırada vosvos var. vosvos peugeotun 1.5 katı fazla opelse yaklasık 2 kat fazla. bu muhtemele satış rakamları ile orantılıdır. yani bütün hepsi adam gibi binersen sorunsuz ama eşşek gibi binersen bakarsan sorun cıkarır. sizin arabalarınızda sorunsuz biniyorsunuzdur muhtemelen aynı bizim sorunsuzca bindiğimiz peugeotlar gibi. bunların ikiside gavur malı. almanında fransızında bilmem neresine koyyum. bize bişey olmasın. lütfen bazı arkadaşları peugeotla alakalı bi konu olduğunda ısrarlar kötüleme işine girmesinler. hepimiz para verdik aldık. bunu iş haline getirip forumda peugeot konusu açılınca hemen zıplıyolar yazık. kimsenin kimsenin malını kötüleme hakkı yok. ayrıca golf 3 de hangi peugeottan iyi yol tutuyomuş ayrı konu. :)