|
|
#1 | |||
![]() |
ablam kadar yakın olark gordgm bı arkdsm artık zamanı gelen aracını degıstrme kararı aldı..(2003 golf)fakat bu ucu arasında bı turlu karar veremedık kı cok agır basan taraf rcz ama fıyat farkı da goz ardı edılcek gıbı degıl tabı..bu araclar hakkında bılgılerınızı paylasırsanz sevnrm..karsılastrmaları tercıhlerı sbeplerıyle belırtrsnz daha hos olr..
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! Son Düzenleyen react1ve; 25-03-2011 23:14. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
3üde birbirinden çok farklı araçlar...
ben kendi adıma rcz diyebilirim... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Rocco ve Guiletta aralarında mukayese edilebilir de RCZ farklı tamamen bence bunların yanında yapısı olarak
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bunun farkndayım ama benım ogrenmek ıstedgım bu araclar hakkında bıldıklerınız.
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Rcz farklı bir klasmanda koşuyor. Rcz alıcağım bir araç olmadığından diğer iki araç arasında alfayı seçerdim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: n/a
|
kesinlikle RCZ pişman olmazsınız
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ndn rcz ama abı?aradakı fıyat farkını bana acıklayacak?farklı klasman derken acıklarsnz?
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
en basiti rcz iki kişilik...roccoda aile için uygun değil...
siz beklentilerinizi yazarsanız ona göre yorumlayalım genelde kaç kişi binecek arabaya vs...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 320cd M
|
Bu 3lü arasında en mantıklısı fiyat ve performans açısından rocco olur.
Ama bence bu arabalara o kadar para vereceğine sıfır km donanımlı çok güzel bi Mini alabılır
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: n/a
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
genelde 2 kısı bınecek..
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
kesınlıkle katılyrm..
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
rcznın tasarımı vs çok farklı eğer 2kpı birşey düşünülüyorsa kesinlikle rcz
eğer hb tarzı bi araç düşünülüyorsa alfa gerçekten tasarım konfor kalite her konuda başarılı __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
rcZ harika birşey , 2 kişi sorun olmayacaksa alınmalı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Bi bayan için Scirocco cok güzel araç bence.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 320d M '12
|
alfa en uygun fiyatlısı , yüksek donanımlı bir alfa parasına boş bir scirocco alınabilir. orta donanım rocco fiyatına ise rcz alınabiliyor sanırım. bunların içinde piyasa değerini en iyi scirocco korur. ikinci elde rahat rahat satarsın. uzun süre binilecek ise alfa tercih edilebilir , yüksek donanım olacağı için , veya dizel seçeneği mevcut. içlerinde yapılan genel testlere ve yorumlara göre en hızlısı sciroccodur burun farkı ile tabi. ayrıca rocco ve rcz de otomatik seçeneği mevcut.
bu üçlü arasından alfayı 175 ps olanını 2 kez test ettim , scirocco aldım. rcz ye hiç bakmadım, 1. sebebim rcz nin 2 kişilik olması 2. sebebim scirocconun fiyat performansının beni tatmin etmesi ve otomatik olması 3. sebebim alfanın 2. el değerinin çok değer kaybettiğine dair halkımızda genel bir yargı olması. ( araç ne kadar iyi olsa dahi piyasadaki genel yargılar 2. eli etkiliyor) 4. sebebim bu güne kadar sahip olduğum veya ailemden insanların sahip oldukları peugeot araçlar kendini kısa vadede çok saldı, belli arızalar ve sıkıntılar yaşandı veya sağından solundan sesler vs gelmeye başladı. belki bize bu şekilde denk gelmiştir genellemek mümkün değil sonuçta fakat kendi başımıza gelince ister istemez bu alternatifi eledim. 5. scirocco gazlamazsan acayip az yakıyor. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Seat Leon
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
rcz ye verilecek 70 milyara acırım. fiyat / performans açısından en mantıklısı guiletta. ayrıca çokta güzel. (direksiyonu hariç)
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |