|
|
#20 |
![]() |
Bu başlığı daha önce ben açmıştım..
![]() arama sekmeside calisiyo halbuki
Son Düzenleyen tool; 02-08-2007 13:38. |
|
|
|
|
|
#21 | |
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
TechTurkey
|
""throtle vs aemV2""
Senin açtıgın konu bu deilmi ? İtb başka bişey short ram baska bişey bu konudan farklı o . __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#23 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: A5 Coupe - S2000- İX 35
|
vakit ayırıp cevaplandırdıgınız için çokteşekkürler
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
önemli deil ben bildiklerimi söledim bi yanlış varsa gelip düzeltirler mutlaka daha farklı düşünen vardır hayırlı forumlarrr
|
|
|
|
|
|
#26 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
keyifli forumlar.. __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]()
Otomobil: 98 VTI HB
|
araç bildiğimiz VTI ise sonuçlar nasıl olur ? Mesela bende Simota CAI var... bunu ben short-ram olarak da takabiliyorum ve tamponumda delik var... filtreyi tampona indirip cai olarak mı kullanmak daha faydalı olur yoksa short ram takıp tampondaki delikten yukarı izalasyonlu boru yapmak mı faydalı olur ?
Son Düzenleyen 1.6 VTi; 03-08-2007 00:01. |
|
|
|
|
|
#28 | |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
![]() ![]() farı sökemk degilde farı delmek lazım şekilde görüldügü üzere ![]() ayrıca ctr de de short ram yapoma imkanın var eger ciddi drag cıysan vede aracını yolda kulklanmıyosan akunu arkaya alırsın camurlugun içine dogru kucuk mantar filiitreyi yollarssın tamponun önünden de cok güsel soguk hava ile beslersin hatta CTR de cok daha iyi olur cünkü dümdüz bir boru kullanırsın kıvrım olmaz
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]()
Otomobil: 98 VTI HB
|
Thank you very MUCH
|