bi rx8 için değmez beyler 7 olsa neyse :D
Printable View
bi rx8 için değmez beyler 7 olsa neyse :D
japonun her türlüsü verir odunu :D kızıştıram ortalığı pedala iyi bassın gençler:D:D:D
bi rx8 den dolayı kavga çıkacak. bakkalda kapanmış çekirdeksiz mi izlicez.
normal hacmi 1.3bunu anlayan herkes biliyor ama 2 turda 1 kere ateşleyen normal motora göre rx inki 1 turda 2 defa ateşleyebildiğinden sanırım 2.6l olarak geçiyor motorsporlarında. yani aslında bencede 2.6 ayarında bir araç sayılır. yani 1.4 1.6 kategorisine kesinlikle sokmazlar bu aracı.
zaten hiç biyerde de sokmadılar.
bu arada konun cevabına gelince senin sökmen yanlış olur rc. rx8 de cok hafif bir araç değil. o sökmezse sende skme sonra yanlış muhabbetler dönmesin bence.
60 200 de alma ihtimalin yüksek ama 200+ da rx alır bence.
Eger esit sartlarda bir deneme ise sokme koltuklari sonucta ne gittgini gormek onemli nolursa olsun japon olsun gecsede gecilsede fransiz araclarini japonla ayni kefeye koymuyorum yanils anlasilma olmasin fikrim sadece
çekişmeli olur ama genede sanki mazda 1-2 boy öne çıkabilir üstlerde??
iyide geçilsen zaten senin arabanı kimse kötüleyemeyecekki?
ben clio rs i geçtim diye kimse clio rsi kötülemiyor. şuan daha 2nci viteste basınca direk açmaya başlıyorum bunun 3ü 4 ü 5i ve 6ncı vitesim var düşün.
ben geçince normal niye 270 hp ye 180 hp. arada 90 hp fark var.
300 kilo ile 90 hp farkı kapatamazlar.
şimdi sen geçilsen senin aracın gene iyi yürüyor olucak çünkü arada 40 hp var.
ama dediğim gibi hem 270 hp yim dicem hemde 180 hp araca geçilcem asıl o zaman mevzu çıkardı.
rx8 geçilirsede senin aracın 230luklarla yürüyor olmicak emin ol. rx8 de bi sorun var yada v.s gibi bahaneler çıkacak ortaya.
nitekim bi kere de geçildim ama kesinliklee vauv adamın arabası nasıl yürüyormuş demedik direk sağa çektik kaputu bi açtık turbo yağ hortumu mokoko olmuş. düzelttik düzeldi gene geçiyorum.
normal olan rx8 in geçmesi için rahat dene bence moralinde bozulmasın olurda geçerse çünkü hp farkınız çok.
sende haklısın abicim rc rx8 gecemez. :) denememe de gerek yok:)
Madem oyle cikarsin denersin benmde suan aracim yapiliyo bittiginde benimde denemk istedgim bikac arac var kimlerle nasil yuruyorum gormek icin genelde koltuk sokuk stepnesiz kirkosuz gezmiyoruz ya neyse agarligin cikar denersin hadi kaputu hafiflet jantida ama koltuk sok tavan sok gereksiz bi roll icin sokulup takilan parca biyerden sonra ses yapicak hic gerek yok yarim boy icin cikin deneyin rx8 fani dgilim pug hic dgilim ama disedis bi mucadele olur typeR veya s2k gecemiyolar o net suan rx8 aslinda farkli bi arac donanmlari bi japona gore oldukca tatmin edici roll den rolle kosturmanin manasida yok ama dostca denersiniz zaten kimse kimseyi ole 5 boylarda ayiramaz gecsen ne gectigini gecilsen ne gecildgini gorursun yine tebrik ederiz
bp eskisinden biraz daha hızlı:)
Dene gitsin bilader boşver yorumları aha ben koydum video bi tane RX8 le olan denememi.. spec dediğiniz sadece egzos var sanırım RX de..
abicim beni bilmezsin sanırım benden önceki sahibi suat abi olabilir:) deneme işine gelirse R yapıcagım bişe yok aslında rx8 in sahibini tanımıyorum arkadasımın arkadası ilk deneriz demiş sonra haber vercem felan oldu bakalım hayırlısı:)
denicem abi :)
kalkışta hertürlü 206 RC alır
valla banada özellikle 2nci vites denemesinde rc alır gibi bi his veriyor çünkü hem aktarma kaybı hemde sarması fazla rx lerin. yani çok şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir.
inş denersinizde bizde zevkle izleriz. bu arada batu ben geçemezsin demedim sakın yanlış anlaşılmasın.
geçersen güzel olur geçemezsende kimse aracına laf söyleyemez aradaki hp farkı sayesinde sen gene iyi yürümüş olucaksın dedim geçilsen bile.
cidden merak ediyoruz ne sonuç çıkar diye tahmin zor pek denk gelmedim rx denemelerine ama ben stokken beni geçemiyorlardı şansın yüksek.
rc alır kasmayın bu kadar:D, rx8 cok ciddi gıderlı cıkıyomus bıde:p 200+da yaklasabılır ama muhtemelen, oraya kdr cok acarsın ama..
Tutunmak demedim zaten aranizda ne sen Ona nede o sana acamaz deneyin bu sekilde dedim gecer veya gecilir sonucta oda rx8 de gormus olur araclarini yukledikcede tekrar denerler kim nerden ne aliyo diye sahsen ben arabalarimda hep oyle denedim en guzeli at arabasindan yuklu araclarla denedim gectim gecildim sorun olmaz hobi isi bu fobiye donusturmenin bi manasi yok :)
Bence once sen su rx8 ile yuruyen RC ile dene durum ortada, sonra rx8'e gidersin.