kalkışta hertürlü 206 RC alır
Printable View
kalkışta hertürlü 206 RC alır
valla banada özellikle 2nci vites denemesinde rc alır gibi bi his veriyor çünkü hem aktarma kaybı hemde sarması fazla rx lerin. yani çok şaşırtıcı sonuçlar çıkabilir.
inş denersinizde bizde zevkle izleriz. bu arada batu ben geçemezsin demedim sakın yanlış anlaşılmasın.
geçersen güzel olur geçemezsende kimse aracına laf söyleyemez aradaki hp farkı sayesinde sen gene iyi yürümüş olucaksın dedim geçilsen bile.
cidden merak ediyoruz ne sonuç çıkar diye tahmin zor pek denk gelmedim rx denemelerine ama ben stokken beni geçemiyorlardı şansın yüksek.
rc alır kasmayın bu kadar:D, rx8 cok ciddi gıderlı cıkıyomus bıde:p 200+da yaklasabılır ama muhtemelen, oraya kdr cok acarsın ama..
Tutunmak demedim zaten aranizda ne sen Ona nede o sana acamaz deneyin bu sekilde dedim gecer veya gecilir sonucta oda rx8 de gormus olur araclarini yukledikcede tekrar denerler kim nerden ne aliyo diye sahsen ben arabalarimda hep oyle denedim en guzeli at arabasindan yuklu araclarla denedim gectim gecildim sorun olmaz hobi isi bu fobiye donusturmenin bi manasi yok :)
Bence once sen su rx8 ile yuruyen RC ile dene durum ortada, sonra rx8'e gidersin.