benim değil ama çok yakın arkadaşımın o da bizim sayılır 1.4is king :D
golf 1.4 tsi 3 kişi, 1.4is tek kişi(1,6ies emmesi+vti gaz kelebeği+headers+filtre+egsoz) tsi ı geçtiği videosu var duruyorsa eklerim :D :D denemek iyidir :D :D
Printable View
Önder abi,Mersin'e gelince ben de denemek ister 1,4 kadrosuyla. :D
Biliyorsun A3 tsi (125) + dsg. 17'' jant filan tosuncuk bişi. :)
Bu arada Timucintt hepimizi geçer bence...
bu arada yanlış anlaşılmasın tsi avukatlığı yaptımda bu vtec2 yi merak ediyorum.stock halde şansı yok ama bakalım nasılmış :)
bırçet ben denize orj emme ile saplamıştım :D onun üstüne bide emme taktığımd adeneyemedik. emmeden sonra arabaya ne olduğunu sen iyi biliyon.
sende emme var, eğer tsi stocksa rahat geçmen lazım. ama bence o 17 leri sök ;D
la burası benım konum defolun başka konuda sevişin despe ve dennis aadileri :D
hiç bir t-jet geçemedi derken benm t-jeti unuttun heralde hatırlarsan 2 kere denedik seninle ilki senin araç stock benim araç k.egsoz filitre varken ve geçemedin yanıma kadar geldin sonra 1 boy gerideydin hatta nası gidiyo bu a3 falan diyordu herkez sonrasında sen chipledin ben chipledim öyle denedik ondada hiç gelemedin 3-4 boy arkada kaldın videoları bulursam koyarım hatta o denemelerde volvoda (2.0T) vardı yanımızda ;) oda bizi geçmişti 4-5 boy
http://www.techturkey.com/forum/vide...si-s40-t4.html
videoları buldum
2 araçta çiplendikten sonra denedikleri videoları bulamadım, bulursam onları da eklerim
2010 A3 1.4T 125hp DSG ile denedim bnm Laguna ile 225/45/17 ler varken bende şuanki haliyle yani A3 stok bende de sadece kat iptali var.
70-200 1.5 boy öndeyim.
Lagunayı nokta ediyorum demiştin TSI'ıda edersin bu durumda büyük ihtimal. Benim pek beklediğim gibi gitmedi bu 125lik TSI lar.
Kısacası oyum Vtec2'ye:)
Amma Şişiriyorsunuz Bu TSI yı.. Aman Nasıl Geçer Nokta Ettim Uzaya Fırlattım :)
Deneyin Abi Görelim.. - Oy VTEC2
leoncudan yenı teklıf geldi :D
anahtarına demiş arkadaşına , bende ruhsat babasının üzerineyse hiç atıp tutmasın zaten kaybetsede veremez rezil olur ama cebıne bır depo benzın parasını koyup gelsin 200 tl de yere bıze dedım , kim ne dedıyse kıvırcak yer arıyo vatandaş şu an itibariyle :D
O stock megane 2 dediğin Okanın ise o araba stock megane 2 gibi yürümüyordu haa stock değil demiyorum yürüyüşü farklıydı ayrıca o videodaki linea sürücüsü pek iyi değildi..
Ben stock meganımla stock linea t-jetle denedim dragda 4-5 boy önde gitti t-jet
Rollde de 2.vites 70te ben öne atlasamda sonra geçti
Ayni tjeti 1.6 ies le denedik o daha kötü hüsrana uğradı
Tjet küçümsenecek araç değil TSI'dan da kat kat iyi yürüyor
vtecle tsi geçmenin zevkli karşılığı ciğerlerinizin zehirlenmesi olamaz.
başka bişeyine iddiaya girin bence. ;)
t-jetler kaçlık tsiyı rahat geçiyo?
yavaşmı tsilar?
nerdeyse bütün tsiları kullanmışlığım var (gtilar ve r falan yok içinde) vede hepsi gücüne göre oldukça iyiler bence.
tabiki vwdeki 122'lik TSI ları geçiyor ya da leonda 125 ti sanırım onları..
ağırlıktandır...
deneyip görmek lazım. önemli olan keyifli olması. illa ki biri geçicek ztn.
ne zaman çıkacanız laa ,bende 1-2 sıkam kendi kendime :D rakip yok :D
aynen öyle olayı kan davasına çevirmenın geregı olmadıgını karşı tarafada söyledim laakin nedendır bılmıyorum hondadan yana bır kuyruk acısı oldugu bellı , nıhayetınde cıkıp deneyecegız ve görecegız olanları , deneme vıdeolarını paylaşmaya da korkuyorum forumda kan gövdeyı götürüyor resmen :D
tjet sport demedim tjet dedim 120 liklerden yani.dediklerin doğru fakat 3-4 değilde 2 boydu fark.ertuğ yanımdaydı uzunda geçebilirsin belki dedi oradada.sorun yok dediğin gibi.videolar bendede var biliyorum.herşey doğrudur ama ileriden tam göremedin sanırım :p,cipten sonrada k.egzoz farkı ıvır zıvır senin aracın daha iyi sonuç vermiş.iki araçta aynı oranda hızlanmamıştı.şu anda aracım o halinden biraz daha hızlı
onur denersiniz bu hafta sonu
ankaradaysan ?
aradaki boy farkı kapanmıştır veya yakın gideriz benim tahminim ama artık denemek istemiyorum,sübaplar eğilir filan :)
denemeden bol keseden konusmak :) güzel olay:) ama sen bilirsin. bizde görelim nedir ne değildir diye söledim deneyin diye sen bilirsin
ben buluşmaya gelmıyorum artık ehtiyar
ben denedim ben herkes le denerim geçilceğimi bilsem de o yüzden sıkıntı yok ;)
ben sadece sana deneyin dedim madem yanyana giderim diyorsun dedin diye. ;) bunda art niyet arama.
Şu da var denemeden öle giderim böyle giderim diyip de deneyin görelim iki aracında son halini diye dediğimizde yok denemem diyen sensin. Denemeyeceksen niye öyle giderim böyle giderim diyorsun ? hatta geçen osman da nzmn isterse onla denerim demişti. :)
neyse bojwer banane ya naparsanız yapın