galiba esertepe taraflarında oturuyor :) bende yayla mahallesindeyim :D
Printable View
17.000 liraya satıldı tay 3-4 ay oldu olmadı.e30 e36 sanayi arabası oldu. Tavsiyem istiyosan vtini satma derim ben çünkü düzgünü kalmadı kalsa bile çok nadir onlarda 30-32 binden aşağı değil.
kaç paraya aldıklarını sormadım tay'ı da ykk 90 ve kl 325 i nekadar aldığını biliyorum emlak sektörü alsat işleri kim nekadara alırsa okadara satar arayan soranda oluyor o fiyatlara... ben zaten e30 önermem içinde yakmak değilde dip basıp sağdan ıktan ıktan gitmek ve hem kasanın keskin hatları olsun azda donanım istiyosan e36 98 model bitane rollbarlı m tech 18 tus obc recaro lu 20 değilde 25 28 bak derim çünkü e36 20 olan makina sadece gürler 25 üstü gider cabrio biraz ağır makina tabi senin ne istediğine bağlı
yakında zaten güzel bahçeye bmwsi olmayan giremez diye tabela asarlarsa şaşırmam hahaha:D
cümlenin devamını okurmusun dip basıp gezmek istiyorsan e30 önermeme çıkacağını görürsün :heyoo:
kelime oyunları yaparakda postu yanlış konulara çekme.
yukarda da bahsettiğim gibi canavar gibi dönüyüm hemde cabrio arabam olsun istiyosan al bi e30 yoksa dip basıyım kasanın keskin hatlarını gösteriyim diyosan al bitane e36 cabrio alacağın araba boş bi araba olmasın dolusunu al satarkende zorlanma.
varsa arkadaşlar önerebileceğiniz araçlar çok iyi olur bana e 36 full donanımlı ....
artvinde satılık birtane estoril mavi var ama çok para istiyor...