kardeşim senle iki süpriz yaptık corsa gsi ve corsa dti devamı gelicek ama biraz motorlarımızı kurcalamamız lazım
Printable View
abii yazdıklarımı iyi okumuyosun sen heralde bn verım vermez die bişi yazmısmıyım oraya :) denk gelmekde önemli değil ies ve vtec2 aynı oradan yükle o zmn 2 aracada öyle bak ondan snra konus sen kaçtane yüklü iese denk geldin ilk defa honda sürmüyorum yada ilk hondamada binmiyorum vti,typeR,ies,isve vtec2 araçlarım oldu blnler bilio bni yanlızca fd6 i-vtec sürmedim bilmiorumda vtec2 ile ies arasındaki stok ve hafif yuklemelerin karsılastırlmasını yorum yaptım aynı oradanda vtec2 ve iesi yüklersen ies alıcaktır :)
tam bilemiyorum ama vtec 2 dediğimiz İ-vetcli motor var. ieslerde standart motor var sanırım. ama bencede ies daha iyi gidiyor.
NkL serhatın 1.6 nasıl yürücek bakalım :D
artık deneyin beyler sonucu merak etmekteyim :D
serhat gelse denicektik :D stock FD6 dolu iesle nası yürüyo bakalım :D
kanka salı aksamı deneyek, pardon deneyın :D
yagmur flan olmazsa ufak bı orgz. olabılrı :)
ies 4 .kesici 204km/h kadrana bakmayın uydudan ölçüldü.oan göre deneyin.60-200 ideal.tabı ies için konuşuyorum 4.cu vıtes 7000 civarı devir.
1.6 ies 4. vites kadran 210-215 gibi kesiciye giriyor 7200 rpm.. ;)video eklemiştim orada net gözüküyor..
iES lerde 4 biter roll biter :D :D
FD6 içinde geçerli bişey :d
valla arkadasların dedıgı gıbı 4 biter roll biter ies in 5 e atmasına gerek yok :D
4ü bitıremezkı ıes roll omur boyu devam eder::)9:9:):)
215, gecıodu bizimkisi duz yoldada o hızı yapamaz ztn..
3 ten 4 e gecıs anınıda sevıorum ıeste anlayan anladı:D:D:D fd6 200 e gelmeden gecer bnce ıesı..
evt bu aksam deniyoruzzz 12- den sonra fd6 ve iesss anlaştııkkk :)
kanka :D
Geçinn beniiiiiiiiii :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
videoyu nasıl çekicez araçlarda 1 er kişi olsun
bende 1 ark olucak o ceker. farketmez ben 2 kişi çıkarım
yok yok haksızlık olmasın bendede 1 arkadaş olcak Co_pilot Tolga :D
inanmak istemiyorm iesin geçildiğine.
Üzgünüm abi Ben geçtim FD6 :) 2-3 boy gibi bi mesafe vardı aramızda. videoları ümit yüklicek, annesinin telefonuyla cekmiş oda bi katliyamdı :D :)