yarın bi buluşma yapsak güzel olur aslında :D
Printable View
yarın bi buluşma yapsak güzel olur aslında :D
cumartesi akşamı avcılar uygun mu?
bana değil
kendi adima bu cumartesi yani bu gece haric her gece gelebilirim :) avcilar olur heryer olur
bnce haftaya atalım cumartesi için biraz havalar isinsın kar sogugu var hala :) yani 14 mayıs cumartesi
tmm banada uyar :D
serhat + tolgay yeter bu c.tesı geecesı cıkmıyomusunz ? mertere dogru?
tmm bı aksılık cıkmazsa 22.30-23.00 gıbı ugrarım ozman ;)
ooo ekip toplantısı planmı yapacaunızz banaa:D:D iesci cocuklarr:D
konu tatlı sert gidiyordu gereksiz gidere döndermeyin izleyelim olanları bitenleri keyif alarak.
gereksiz gerilmeyin canım
her araba her arabayı geçebilir :)
ama otomatik ies deki modifiyeleri de merak ettim vti la gittiğine göre gideri çok iyi olmalı.
istanbulda yaşıyo olsaydım ies ile bende katılırdım aranıza :D
daha önce drag deneyimlerim oldu fd6 ile roll denedim mi hatırlamıyorum. dragda da 3 sonuna kadar 1 boy kadar önde oluyodum. sadece açık filtre vardı ies de kat. üzerinde.. roll de yapmıştım sanırım onda da 150 ye kadar basabilmiştik durum aynıydı yanlış hatırlamıyorsam
bu arada 1.9 jtd eski de olsa farketmez çipli olarak bütün civiclere hayatının şokunu yaşatabilir 160 lara kadar :D
standrt jtd ile çok gezdim şirket aracı olarak,çok sağlam ara hızlanması olan bi araç,çiple fena olabilir dikkat edin :)
araba jtd değil bu arada 1.9 multijet :) Yazılımla kazanılan güçler güzel ama ağırlık ve karoserden dolayı gidişi çokda süpersonik değil.
standart 1.6 ies de pek süpersonik sayılmaz zaten :D
1.9 mjet ile jtd pek de farklı değil
jtd lerin tork eğrisi düz bi çizgi gibi, mjet ler de aynı ise bişey deişmez :)
Gerilme yok zaten arkadaşlar :D yabancı değiliz
jtd 8 V,multijet 16 V bildiğim kadarı ile.
sn. ef driver arkadaşım benlen polemiğine girmeyin .
nerde oturuon sen bana adresini ver bilader.
ben senle sonra oynıcam.
adın ne senin
demek neymiş kimseyi geçmiceksin bu alemde :D
kimsenin polemiğe girmesine gerek yok.
Tolga & Taner
Birlikte olacağınız akşam bana da haber vermeyi unutmayın olur mu :)
Tanerle geçen akşam görüştük:D yüz yüze biraz kısa oldu ama Yolda uzun süren bi tanışmamız oldu :D
Ben bu hafta akşamları ve haftasonuda her daim boşum arkadaşlar... Tanışalım kaynaşalım...
aynen arkdslar hafta ıcı bı askam yapalım, hafta sonu mıllet gezmeye cıkıyo sag sola cıkıyo bulusamıyoruz.:)
tolga sende gozune kımı kestıroysan cagır canım :D
bende 1 paket cekırdekle kola alıp gelıcem :D
şaka bı yana gazlamanın dısında tanısalım konusalım, yaparız bseyler:)
Beyler ben hergün her akşam gece gündüz boşumm çalışmıyorum işten çıktım takılıyorum paramı yiyiorumm:):) Tayparın oğluyla geziyorum :)
MORUK BNA UZAK KAÇIYOR ÇALIŞMIYORUM PARA YOK ARTIK BENDE :d
kanka öle diyorum kendimi avutuyorum. çalışmıyında nakit kaynağıda sorun arabanın çıkmasıda sorun:) ama tayparın oğlunun yürümesi sorun değil:)
aynen amaç denemek değil tanışmış oluruz ona göre gelicem teeeee tekırdaglardan :D
arkdslar carsamba aksamı yapalımmı nedersınız ?
bana uyar:D yer neresi ?