şimdi vw sitesine baktım ,
fiyat listesine Polo sekmesinden bakarsanız gti 180ps dsg : 43.300 , Polo GTI sekmesinden bakarsanız 43.900 :D:D:D
helal sana Doğuş :D
Printable View
şimdi vw sitesine baktım ,
fiyat listesine Polo sekmesinden bakarsanız gti 180ps dsg : 43.300 , Polo GTI sekmesinden bakarsanız 43.900 :D:D:D
helal sana Doğuş :D
43'e GTI çok zor, hatta imkansız bile olabilir. Doğuş kaparo ver, araç geldiğinde kur/fiyat neyse o fiyattan al diyordu. Öyle olunca zaten işler karışıyor.
Genel olarak
- GTI, OPC'den daha dar.
- GTI'ın tasarımı daha yeni, OPC makyajlandı.
- GTI 0, OPC değil.
- GTI DSG, OPC değil.
Sattığın fiyat ile alacağın fiyat yakın olsa sırf DSG için alınabilir GTI. Onun dışında 50+ bir para için GTI pek aklıma yatmıyor benim. İki araç da 0 olduğunda OPC yine pahalı ama arabayı satıp 10 binin üzerinde para verilip alınacak da bir araç değil bence GTI.
Sen yine sat OPC'yi hatta bir iki parçayı bana sat arabanın fiyatını düşür öyle sat :P
OPC den sonra Polo yerine DSG'li Scirocco diyorum. Yoksa OPC'ye binmeye devam daha mantıklı.
polo sıradan görünüyor opc nin yanında...
emre ne gibi masrafları arttı kardeşim..çok masrafı var mıdır...?:)
Corsa OPC 1.6 değil mi? İkisinin de vergisi aynı 1.4-1.6 farketmez. Youtube'da videoları var OPC daha hızlı ama Polo daha mantıklı bence.
eğer yaptığın matematiksel hesap doğruysa ben olsam 1 dakika düşünmezdim. değişiklik her zaman güzeldir :)
ikiside cok güzel araclar ben karasız kaldım :D
corsayı satman bencede mantıklı olur km 100bini geçmeye başladıkça masraflar can sıkıyor.bu haftaiçinde bayide bir polo gti inceleme şansım oldu 4 kapı sunrooflu bir araçtı liste fiyatıda yanılmıyorsam 58bin kusur gibi birşeydi ama aracın içine binince normal bir polo kullanıyormuş gibi bir his yaratıyor konsol dış görünüşte tabiki opc kadar çekici değil ben olsam madem ibiza fikri var aklında birde ibiza bocanegra bakarım derim cupradan çok daha fazla dikkat çekici bence.
peugeot 207 rc kullanırken opc ye hayrandım bence opc her zaman farklı yaratır:icon_tup::icon_tup: