|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar GC8 e yeni setupum için bir standart IHI turbo bakmaktayım. Amaç TD04 ün yerine yine değişiklik yaspmadan bir turbo takmak. Ancak değiştiğim bu turbo ile basıncımı en azından üst rpm lere dek taşıyabilmek. Şuasnki TD04 üm malesef 1.2 bara kadar peak atıyor ancak üst devirlere doğru bu 0.5 bar altına dahi düştüğü oluyor. Tabi birkaç denemeden sonra zaten stok intercoolerımda yetmediği için sonuç iyice hüsrana dönmekte.
Şimdi Yurt dışı birçok forumda VF34-VF35 kıyas edilmiş. Çokta farklı yorumlar var. VF34 daha geç dolar diyende var, alakası yok VF35 le aynı yerde dolan diende var. VF35 lagsız diende var, aynısını VF34 içinde söyleyen mavcut. Benim amavım STİ tmic ile kullanıp sürekli 1 bar halinde basar şekilde aracı kullanmak. Uygulamada bu 2 si arasındaki farkı belirtecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: є46 MЗ & stage 4 тғѕι SЗ
|
bir ara wrx için araştırmam sonucunda vf 34 de karar kılmıştım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 200sx-STİ-EVO9-S2000-evo6 tm-cooperS
|
ben vf 35 kullanmıştım 1 bar üstü ikisiylede rahat kullanırsın aralarında çok güç farkı oldugunu sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
34 - 35 aynı sadece vf34 BB olduğu için cabuk spoon edıo üstleri biraz daha etkıli sadece o kadar.. bulabiliyosa vf22 tak derim tek efsane VF serisi turbo odur..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Ayni fiyata olsa hamgini onerirsinpeki sulhi?
Bide tdo4 yerine sorunsuz oturuyor degilmi vf34 de? Cunku onun eksoz housingi 15 degil 20 falan demislerde __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
sok tdo04. takabiiyosan kesınlıkle 34 tak derdım tabiki.. ama tamir felan görmemiş olsun mümkünse.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
tdo04 ün yerın vf35 cük diye oLur.. vede takabiliyosan 34 tak tabiki mümkün mertebe tamir vs görmemiş bi turbo olsun.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Bu turbolarin disinda 18g yada bambaska turbo onerisi vsrmi?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
18g de olur tabiii..
bulabilirsen 22 tak derim. FMİÇ kullan ama.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Abi fmic yokki adam akilli piyasada. Bulmak zo, custom ugrasisi istiyor. Yoksa roll icin yapiyorum, takicam ters scoopuda kurtilcam ama nerde.
Bu arada bildigin Tarmac Cusco awd viskozu varmi bildigin yerde? __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: GC8 STİ & FORESTER XT & ROVER 220 TC & ASCONA 400
|
gt42'ye geçmeden önce vf43 kullanmıştım gayet iyi olmuştu td04 'den biraz geç kalıyordu ama memnundum.
Son Düzenleyen cetinkaya55; 10-05-2011 20:37. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
greddy fmic borular dail slıkonları kelepcesı bılem
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Hemen pm alam
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: GC8 STİ & FORESTER XT & ROVER 220 TC & ASCONA 400
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
Deadbolt Turbo Super 16G - Tarmac - USA __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Abi benim hedef gücüm 300hp belkim bi 15hp fazlası. Bu nedenle 16g bana ağır gelir benim en dolu dolu kullanacağım VF34-35 ikilisi. Bunların 2. eli 550 den başlıyor 1000tl en pahalısı.
Bu değişiklikler içinse ecu ve enjektöre gerek yok. Basit SAFC ayarı ile götürcem işi. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
150bindeki enjektorlere guvenilmez, sakatlik olmasin
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
şuan zenginim 1.1 bar ile dolanıorum. Daha fazla bar açmayacağım için sanırım sıkıntı çıkmayacak. walbro iice işettirio.
Dediğin gibi sıkıntımız enjektör olsun. En ucuzu o çünkü. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|