Arkadaslar ben bu araçları denedim ama bazı forumlarda bazı arkadaslarımızın süpeleri var. Burdaki düşüncelerinizi merak ediyorum sizce sonuc nasıl olurdu?![]()
Arkadaslar ben bu araçları denedim ama bazı forumlarda bazı arkadaslarımızın süpeleri var. Burdaki düşüncelerinizi merak ediyorum sizce sonuc nasıl olurdu?![]()
328 stockmu? chıp egzoz fıltre varsa vtecı gecıyor rahatca. senın avantajın kılon var. senın aracında neler var yoksa stock vtec makınesımı
Benim aracım tamamen stock. Ama bildiğiniz gibi 160lık bir stock3.28 de egzoz vardı yanılmıyorsam. İncelemedim hiç 3.28 i
328 yurumuyor derım cunkı bız headers egsos fıltrelı vtı ıle chıplı 328 ı denemıstık 328 gecıyor ustlerde
arabaların kondisyonları cok önemli bence.bakımsızdır yürümeyebilir.crx almalı.
ps:söförlükte cok fark ettirir.
walla vtec ilk defa kullanıyorum. Ama 1. vitesin ortalarından bastık ikimizde. 1. vitesten itibaren gayet güzel ayırıyor. 3. vitesin sonuna kadarda uzaklaşma devam ediyor.
tamamen stocksa basta biraz kafa kafaya gidip 328 almalı...
ama bu yaslarda 2 arabanında temızlık durumu çok önemlı...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
750 kılo dıyorsunuz. araba bosaltılmısmı anlayamadım? stock d16zc ıle vtec makıne agırlık farkı vtec makıne daha agır. ozellıkle bı hafıfletmemı sozkonusu?
stock d16 zc ıle vtec makıne arasında 40 50 kılo farkeder sanırım. arka plastık aksam ve arka koltukların olmaması 700 kılolara ındırgemez aracı nerden baksan o arac suan 900 kılo cıvarlarındadır dusunceme gore
arkdasım bmw 328i e46 sa e36 328i den 200kılo yakın agır e36 328i de 330i yanyana gıden arac 1320kılo ve bende vardı en az 15 vti denedım stockken 2 sonunda yanı 110 gıbı vti sankı duruyo moduna gecıyodu. sonra ıvır zıvır(egzantrık, beyın ,egsoz, emme manıofltu) ekledık vti 10-15 boy acıyodu rahat e36 328i. stock typerlada denedık, stock 328i, 160 kadar yanyana gıdıyolardı, 160 dan sonra 328i gecıyodu. egsozlu, fılıtrelı typerda e36 328i ye 220 kadar 3 boy acıyodu, ondan sonra e36 328i yıne gecıyodu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)