|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 00' 1.6 ies civic & 00' 406 SV
|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Ben olsam kicker varken jbl' e hiç girmem. Arada çok ufak bir fiyata farkı var.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
oyle diyorsun ama kime sorduysam jbl al dedi aklım karıstı.ozellik bakımından da zetec ampli fln daha iyi gozukuyor.birde kickerin comp. u alt seviye oldugu icin sorunlu dediler yanabiliyormus fln.tabi bunlar kulakdan dolma bilgiler...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Watt olarak besleme yönünden kesin bisey diyemem ama ben kicker tercih ederdim.Jbl'in komponentlerini nedense sevmiyorum ve bicok kişidende olumsuz yönde seyler duydum.
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Allah Allah yaa banada tam tersi jbl i al dediler napcaz simdi
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
kesinlikle kicker al nedeni'ni sorucak olursan jbl'in mid tiz takımı beş para etmez crossoverları çok dandik tiz için herhangi bir koruma dervesi yok kicker'da var ve kickerin crossoverları daha iyi amplifikatör'de yine kicker sebebi xzetec anfi çok başarılı bir amplifikatör değil hoparlörlere dc voltaj yolluyor ve frekans ayarlarını yapmak çok zor subwoofer'da jbl biraz set çalar kimi sever kimi sevmez kicker biraz daha yumusak ve softtur
__________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
tam istedigim seyleri soyledin valla sub da ozellikle yumusak seviyorum tok bas istemiyorum.
jbl de comp. ları bir ust seri dusunmustuk gto 608c olarak |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
ben bu 2 seçenek arasından kicker dedim çünki daha iyi bu paketi alıp sadece mid tiz takımını değiştireceksen yapma derim hem pahalı olucaktır hemde gereksız jbl'in gto serisindede aynı crossover kullanıyor ufak defek değişiklikler var ama degmez diye düşünüyorum __________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
eyvallah tesekkur edeirm.zaten kıcker da aklım kalmıstı simdi daha iyi oldu.kıcker icin konusayım o zman yarın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
dedigim gibi comp. isinden hic anlamam ama eminin ne olursa olsun bana cok iyi gelecek
onun dısında bas konusunda hassasım tok bas istemiyorum derin yumusak bas istiyorum dedigine gorede kıcker benim isteklerime daha uygun bir set burada
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
kesinlikle paket performans ve fiyat açısından iyi
__________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
sen davul zurna dinlemiyorsun arabada benim gibi jbl alma o nedenle
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
jbl cacık ona hıc gırmede kıckerın o bassı da cok cacık.bn olsam .kıcker 1 ust sevıyem bass kıckerın o compları artı zetec amfıyı alırdım .
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
kıckerı sakın alma o zmn derın yumusak ıstıosan rockford alıcaksın daha guzelını dınlemedım kıcker cok serttır .jbl de orta karardır.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
iyice kafamı karıstırdın yaa ortaya karısık yanarlı donerli oldu ![]() daha sırada sen varsın sana gelicem boya korumaya yaparken guzel calsın muzik
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
jbl in comp. ları vardı arkadaşın 306 da çok iyiydi valla dandik amfi olmasına rağmen
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
ahahah bu gece bitmez
cok farklı yorumlar , tavsilere geliyo yarın sabah gidicem taktırmaya boyle giderse zor
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
arladaşlar bass hoparlörü yumuşak yada sert çaldıırmak montajcının elinde low pass frekansında istedigin gibi çaldırabilirsin yeterki anfin marifetli olsun ve birde kutu yani kabin tam litresinde ve port ölçüleri düzgün olursa hiç bir sıkıntı olmaz ...
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|