yarın bakıcaz o zman duruma gore serbetle mumkunse deniyerek yapcaz bsyler.saolun arkadaslar :icon_tup: haluk abi konusuruz yarın ;)
Printable View
yarın bakıcaz o zman duruma gore serbetle mumkunse deniyerek yapcaz bsyler.saolun arkadaslar :icon_tup: haluk abi konusuruz yarın ;)
Portlu kutuda 90 litrede yapabilirsin. Ölçülerini sana mail atim mail adresii verirsen
20 cm hertz neyle çalıcak portlu portsuz ?
kabınımın lıtresı 89.kusur bagajıma uysun dıe azıcık olculrını degıstırdık zamanında lıtre olculerıne bakılarak bızzat kendım ılgılenerek yaptırdım.ama hala daha haz almıyorum basstan 2 sene oldu belkıde fazladır.amfı ayarından az cok anlarım kendı tesısatımı kendım baglarım oncekı postlarımda yazıyor zaten.yanı anlatmak ıstedıgım bılıncsız bam gum cu bırı deılım bassım sureklı kısıktır max 1de dır comp olarak ds kullanırım ds den memnunum ama basstan asla memnun olmadım seklı dısında.o yuzden yanlıs anlamayın ama ısterse kıckerın sahıbı uretıcısı gelıp bana ıstedıgn gıbı caldırırız desın buna pek kulak asmam cunku olmıcagını deneyerek dınleyerek gordum coktan.saolun ılgınız ıcın bu arada.
portsuz .
yaz geldi bagaja dolabı koyucam uzun yol yapıyozda soguk su lazım oluyor
bu nedenle 30 cm bası çıkarıp ona yakın ses verecek bir bas istiyorum ses olarak çaldıgını hissettirsin yeter yani öyle arabayı sallamasına gerek yok zaten dedigim gibi ben genellikle musiki ve oyun havaları dinlerim.
eger 20 cm portsuz çalışırsa yarın alayım ne dersin ?
ome rs ın arabasına bagladık 1 ay oldu gayette tatmınkar bagajda sınek gıbı kucuck kalıo bnm essek olusu gıbı ne agır nede bagar ısrafı saglıyor klasık muzık ıcın bırebır bnce naturel ses 150-200 rms bı degerı olması lazım 150 rms beslesen bıle yeter artar gorusundeyım .
ben jbl al derim abi, bende de jbl var bizim arabada 1200 çift bobin kabinli olursa misgibi çalıo. hele müzik tarzın 300 500 ise ( yani bendensen) ben jbl i tavsiye dderim. abilerimin de dediği gibi kutuyla sağlam bi anfiyle güzel bi ayarla istediklerini elde edebilirsin.
True Audio: Audio Spectrum Analyzer and Loudspeaker Design Software
Vermiş olduğum web adresinde real time audio spectrum analyzer yapan bir program var bilgisayarınıza indirip kolayca yükleyebileceginiz bir program bu program sayesinde merakınızı giderebilirsiniz tabi tevsiye edilen mikrofonlarla bu programda kullanbileceyiniz uygun mikrofonların fiyatıda ortalama 15 usd
bu rada çok profesyönel olmasada db de ölçebilirsiniz :D
bugun gittim edison ampli + jbl 30 cm sub + gto 608c comp. takıldı. tam olarak istedigim performansı aldım :icon_tup:
gosterdikleri ilgi alaka icin AKTEPE SOUND'a Emre ye Osmana ve emegi gecen herkeze cok tesekkur ederim :icon_tup:
+ kilolu adam gözü tok adamdır:)
esnaflıkları için bende tebrik ediyorum arkadaşları en kısa zamanda 20 cm lik basımı portsuz kutusunda istiyorum :)
dip not : paşaoglu bekir dügününe çengi getircem :))) sen fiestayı oynattın bende çengiyi oynatcam ellerine saglık :)
ahaha valla tum gunumuzde neredeyse pasaoglunda gecti bekir abimede selamlar :D
fiesta altımızdan kactı :D
JBL kanka MEJ i hatırla ;)
guzel oldu kanka ozlemisim bası fln :D