video çekebilme imkanınız olursa güzel olur..
Printable View
video çekebilme imkanınız olursa güzel olur..
en güzel şekilde video çekmeye çalışıcaz .
biz bu akşam üstü deneyecez zaten ben l.burgazda oturuorum burda çok yakın arkadaşımda var sağlıklı bi deneme yapıcaz bakalım, eğer buraya yakın olsaydınız sizinlede denemek isterdim :)
clionun şanzumanı kısa ve hafif bir araba 1-2-3 1.4 is'ten seri.. 1.6 ies'le güzel denemesi olur bence..
kısmet olursa bigün deneriz kazasız belasız denemler videoyu unutma
ben 106 full stock gtı ımla filtreli egsozlu clio sport u dragta zorla 1.5 boy gibi geçmiştim. yine vti sedan vtecle 2nin sonuna kadar başa baş gitmiştim sonra vtec geçmişti. (vtec doluydu biraz) ve drag ın ötesinde bişey olmuştu.. buradan yola çıkarak clionun daha şanslı olacağını düşünüyorum.. Ama honda bu ne yapacağı belli olmaz..:)
clıo bıraz onde olucaktır ama yakın kalıcaklardır, bu speclerde 1.4le denemıstm bnde ıyı gıdıyor..
aynı speclerde roll'a şahit olmustum. hatta clio'da cai bile yoktu fakat 6-7 boy öne çıkmıştı...
bundan önceki arabam clio 1.6 sporttu.. bir yıla yakın kullandım bu aracı ve düşündüğümde Civic'in pek bir şansı olmadığı hissine kapılıyorum. Tabi bunlar yazdığınız setuplar çerçevesinde olan düşüncelerim. 1.6 sportun şanzımanı kısadır biraz arkadaşlarında dediği gibi.. arada ciddi fark açılacaktır tabi sportun pilotajına bağlı bu boy farkındaki değişim ama elbette fark olacaktır o kesin:)
deniyeceğim clio gerçekten kondiyonu çok düzgün daha 110k de falan giderli bir araba ve şöförü sürekli rollerde :) full sökük megane II ile falan denemişti cliosport buluşması yapmışlardı okanlarla gelmişlerdi.. neyse ben aracımı biliorum ve sonucu az çok tahmin ediyorum ama senn dediğin gibi ''ciddi bi fark açılacaktır'' diye düşünmüyorum..
sonuca videolardan bakıcaz artık arkadaşlar..
Millet 1. vitesten falan bahsetmiş ama rollde 1. vitesten mi basıyorsunuz siz?
Bahsettiğin clio makyajszıdı yanlış hatırlamıyorsam gayet avantajlı görünüyo ama umarım katalitik üzerinde değildir..Senin aracın da boş değilmiş ben clio'nun boy boy ayırıp gitceğini sanmıyorum ama kesinlikle önde yürür..
1.6 civic değilmidir clio sport un rakibi? kağıt üzerindeki avantajını aynen yola aktarır clio.. hem drag hem roll..
dostum malesef clıo bıraz daha avantajlı gıbı duruyor
koy videoyu görsünler ibooo :D
civic alsın aga ;)