kanka bu yazdıgın specde ki teg o zman 306 gtı ı da geçer öylemi ?
Printable View
kanka bu yazdıgın specde ki teg o zman 306 gtı ı da geçer öylemi ?
Geçemez fazla gerisine de düşmez ama.
Stock 306gti diyosan geçer.
peki senin araban stok ayarında bi araba dimi, tolganın araba da bahsettıgın speclere yakın siz bi denesenize bakalım noluyo sonuça bakarız setup da eksık olanların ne kadar fark edeceğini bilen adamlarız bi fikir yürütürüz hem senin tezinde sonuçlanmış olur şahsen bende cok merak edıyorum sonuçta tegim de 306 ım da oldu zamanında
Deniycez zaten kanka ben arabamın bakımlarını bitiremedim bi türlü biliyosun;)
Bi o2 sensörü değişmem lazım,benzin filtresini değişemedimhala arabada duruyor birde filtrenin yerini değiştiricem radyatörün önünde ve borusunun üstündede radyatör hortumu var yumurta kır kızarır cinsinden ciddi söylüyorum bunu mecaz anlamda değil bu arada.
Onun da eksikleri var baya debriyaj bitik chipi yok ayarsız yürüyor şuan, aracın can damarı chip olayı.
Chip.......
HImm.. Golf 140 lar'ın VTI lara kafa tuttuğunu hatırlıyordumda video olarak (kendim görmedim)
Rocco güzel gider SuperCharger sayesinde düşük devirlerde güç başlar ama hatice'ye değil neticeye bakmak lazım. Reelde denemek lazım :)
140lık ta VTI'nin dengi değil :)
170tsi> vti > 140tsi
inşallah scirocco alır. ;)
O ne demek ya?
Ben inşallah manchester barcelonayı yener dedim diye mi diyon sen şimdi böyle :D
Serkan hedırssız vtec'le hedırslı vtec arasında ciddi fark oluyor ;)
Sende egzosta yokmus dediği fark olur emin ol :)
Sadece filtreli bi VTİ ile denedin mi sen?
Filtre,hedırs,egzos rahat 5-6boy yapar 240lara kadar hatta dahada fazla olur.
Biz zamanında golf gt yi 6 tane farklı vti ile denedik zamanının speclerine göre en iyi vti larıydı.Dördünün videosu youtube da var golf tsi vs vti yazarsan ilk çıkan dört videoyu izleyebilirsin araçlarda ne olduğu videoların altında yazıyor.
GT'nin hakkı dediğin gibi değil.
Stock vti ile headers,egsoz filtreli vti arasında nekadar fark olduğunuda vti iyi tanıyanlar yazsınlar.
ben fıltrelı vti ile filtre hıdır egzozlu vti arasındakı farkı ıyı bılıyorum. hergun ustunde oldugum aracı tanımıcak degilim. bız ıkı aracıda hem scıroccoyla denedık hemde golf gt ile denedık. ben aldıgımız sonucları yazdım sana. filtreli vti gt ile kafa kafaya gitti. yine aynı vti sciroccoya 1-1,5 boy fark attı. ki bendekı filtre hıdır egezozlu vti ı söylemıyorum bıle.
rocco alır bencede bırakmaz
kendı denedıgım aracı baskasından ızlememe gerek yok dıye dusunuyorum.
gt de sorun yoktu. Boy olmadıgı ıcın hesaplamasıda kolay idi. yanyana gıden araçların boylarını hesaplamak pekte zor degil.
ben fark olmaz demıyorum ıllakı fark olacaktır. ama aradakı bı hıdır ve bı egzoz 6 boy ileri atmaz vti ı.
Senın denedgın gt cok cigerliymiş kocaman masallah :icon_tup:
Boy hesaplarımız farklı diye filtre,egsoz,headerslı vti ile standart vti için dicektim cümle yanlış olmuş.
Konuyuda daha fazla uzatmaya gerek yok herkes kendi deneyimini yazıyor sonuçta.
Bu denemeyide bekliyoruz en kısa zamanda videolu bir şekilde.
eger bı fıltre hıdır egzoz benı 6 boy ileri götürecekse benım arabama bıde beyın takayım da type r larla yuruyeyım ozaman ben :)
sapıtmıyoruz muhabbet sohbet herkes deneyımlerını paylasıyor burda. kısısel hıcbır sıkıntı yok :icon_tup:
olur tabı deneme oldugu zaman haberdar ederım senı vıdeolar ustunden daha net konusuruz :) tanıstıgıma memnun oldum :heyoo:
Stock VTI, f-h-e'lu VTI'n 5-6 boy gerisinde kalır dostum.
Daha fazlası da olur yüksek süratlerde.
Niye iddia ediyosun hala anlamış değilim :S
Senin arabanla her araba bir mi?
Şuan senin aracında f-h-e var mı? aynı speclerde ki başka bi vtecle denemek ister misin?
f-h-e 175-180 arası bi hp veriyor VTI'da.
Headerssız VTI'ı abartmayın yani, headerssız vtec'i bulduğunuz yerde gömmeye çalışın headerslısı fena yapar ona bulaşmayın :D :D
Headerssız VTI zayıf VTI'dır unutulmasın ;)
Konuya dönülecek olursa bende bir şeyler yazmk istiyorum .
160 lık rocco stock vrx ile denedi rocco da stoc rollde rex geçti . Sonra hemen arkadasından yine aynı rex ile filtre-egzost ve hıdırlı bir başka rocco denedi rex 1 boy geçildi ben burada kimin geçip kimin geçemeyeceğini denenmeden bilemeyiz derim ama rocco çok abartıldığı gibi değil bence
roccoda hıdır diye birşey olmaz .stok kavramımız ne hondada bazı şeyler varken stok ama sciroccoda son susturucu bile iptal olsa egzozlumu oluyor
Ben hala headers,egsoz,filtre üçlüsü 5-6 boy farkettirir diyorum.Vti sahibi olmasamda parçaların nekadar etkilediğini denemelerden çok gördüm.
Bildiğim kadarıyla beyin fazla fark yaratmıyor bahsettiğim spec vti larda.Onun yerine distribitörden avans aç bide kısa tak stok fn2 lerle 200'e kadar falan yürürsün:)