User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: grande punto vs hyundai i20

piscocuk
    Misafir

grande punto vs hyundai i20

arkadaşlar ben yüksek honda fiyatları yüzünden marka değiştirmeye karar verdim.gönül isterki honda olsun ama 2001 model parasına dizel 2008 arabalar olması maalesef beni bu tercihe sürükledi

bu iki araca bakıyorum aralarında 5000-6000 gibi fiyatlar var i20 birazdaha pahallı (dizel olarak) siz olsanız bu iki araç arasında hangisini seçersiniz yada max 22-23 bin tl ye kadar hangi aracı önerirsiniz.açıkça yada bildiğiniz kadarıyla yorumlarsanız çok sevinirim.motor perf çok önemli değil nihayetinde 1,3-1,4 motorlar.

birde merak ettiğim bu araçların benzinli modellerini alıp lpg taktırmak nekadar mantıklı olur yada direk lpgli araçlarını almak???

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 emotıon 90 hp 6 ileri konfor güvenlik paketini al. kafan kulağın rahat etsin. ben kullanıyorum son derece memnunum...

piscocuk
    Misafir
    teşekkürler

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punto multijet 90HP 6 ileri...

piscocuk
    Misafir
    90 hp olanlar sadece 2006 model olarak var.2006 fiat alınırmı diye düşünüyorum :S

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90 hp olanlar sadece 2006 model olarak var.2006 fiat alınırmı diye düşünüyorum :S
    bakimli olanini buldunuz mu hiç düşünmeden alabilirsiniz servis bakimli falan

piscocuk
    Misafir
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakimli olanini buldunuz mu hiç düşünmeden alabilirsiniz servis bakimli falan
    sanırım siz kullanıyorsunuz.aracın ortalam 140 kmh ile giderken ki hissiyatı nasıl kopup gidecek gibimi yoksa oturaklımı.uzun yolda tatminkarmı?şehir içinde atakmı yakışı güzelmi yol tutuşu iyimi ve son olarak yol sesini çok alıp her yerinden pat küt çat sesler geliyormu?

teşekkürler

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım siz kullanıyorsunuz.aracın ortalam 140 kmh ile giderken ki hissiyatı nasıl kopup gidecek gibimi yoksa oturaklımı.uzun yolda tatminkarmı?şehir içinde atakmı yakışı güzelmi yol tutuşu iyimi ve son olarak yol sesini çok alıp her yerinden pat küt çat sesler geliyormu?

teşekkürler
    Teneke jantlarimla 180 giderken bile en ufak bi gezme ve güvensizlik yok rüzgar sesi aliyor o bi gerçek şehir içi atakliğida cok güzel aga bastiğinizda burdayim diyor araba ben sürekli akhisar bursa arasi gidip geliyorum 230 km yol 50 liralik mazotla 350 km yol yaptim 230dan sonrasi şehir içi

piscocuk
    Misafir
    peki alacağım aracın değer nekadar olmalı..ben bakıyorum 90 hp emotion olanlarda sanırım en donanımlısı bu..dynamic baktım onlar full değil 19 dan başlıor 25 isteyende var

ortalama kaç km de ve kaç tl olanını seçmeliyim..bu araçların direksiyonlarının çok sorun yaptığını duydum. genel olarak kronik sorunları varmı?

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teneke jantlarimla 180 giderken bile en ufak bi gezme ve güvensizlik yok rüzgar sesi aliyor o bi gerçek şehir içi atakliğida cok güzel aga bastiğinizda burdayim diyor araba ben sürekli akhisar bursa arasi gidip geliyorum 230 km yol 50 liralik mazotla 350 km yol yaptim 230dan sonrasi şehir içi
    Bundan emin misin

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3, 90 bg 6 ileri kullandım, hiç atik bir araba değil, aksine bana çok hantal geldi.
    Belkide 1.4 civic kullandığımdan bana öyle geldi bilemiyorum.
    Ekonomiklik dışında da bana göre hiçbir artısı yok.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan emin misin
    bende 75 ligi var 3kapi , ben burdayim demeyi geçtim , nerdesin diyince köşe bucak saklanıyor mubarek=)

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abartmak gibi olmasında H100 minibüsün gaz tepkileri daha atik puntodan Alt devirlerdeki ani hızlanmaları önleyip yakıt ekonomisi sağlamak için mi bu şekilde diye aklıma geldi ama alakasıda olmayabilir..

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedendir anlamadım ama 90'lık multijetler daha hissiz,gec tepki veriyor pedala..Alt devirler yanlıs cümle kurmayım ama lag cok fazla..180'lede pek güven hissi vermiyor acıkcası ama i20den iyi olcagını düşünüyorum.kullanıp sürmediğim içim kesinde bisey diyemiyorum.Sonucta nefesi belli,kasası yürüyeni belli.

Parcası ucuzdur,kronik olarak city olayı vardır kronikte denmez aslında ama oda bicok arabada halledilmiştir yada servise biraz baskı yapıldıgında garantiden halledilir..

6 ileri olması uzun yolda ciddi iyi olur.Yoksa 130'dan sonrası pek cekilmiyo devir oranı olarak.

Benzinli alıp lpg olayına girmeye hiç gerek yok,dizel alın bakımlarda biraz fazla verirsiniz kafanız rahat olur.Unutmadan klasik fiat problemi aracın içinde biraz tıkırtı olucaktır Hondadan geçiş yaptıgınızda sasırmayın sakın

piscocuk
    Misafir
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedendir anlamadım ama 90'lık multijetler daha hissiz,gec tepki veriyor pedala..Alt devirler yanlıs cümle kurmayım ama lag cok fazla..180'lede pek güven hissi vermiyor acıkcası ama i20den iyi olcagını düşünüyorum.kullanıp sürmediğim içim kesinde bisey diyemiyorum.Sonucta nefesi belli,kasası yürüyeni belli.

Parcası ucuzdur,kronik olarak city olayı vardır kronikte denmez aslında ama oda bicok arabada halledilmiştir yada servise biraz baskı yapıldıgında garantiden halledilir..

6 ileri olması uzun yolda ciddi iyi olur.Yoksa 130'dan sonrası pek cekilmiyo devir oranı olarak.

Benzinli alıp lpg olayına girmeye hiç gerek yok,dizel alın bakımlarda biraz fazla verirsiniz kafanız rahat olur.Unutmadan klasik fiat problemi aracın içinde biraz tıkırtı olucaktır Hondadan geçiş yaptıgınızda sasırmayın sakın
    açıklamalar çok iyi olmuş teşekkürler.bindiğimiz hondaları sürekli basık kullandığımızdan konfor olayına çok takıntılı biri değilim.ama aracın içinden ne lduğu belirsiz nereden geldiği belirsiz sesler çatırdamalar çıkınca sıyırıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı durumda bende varım abi , 20-22 lira bütçemiz var dizel araba bakıyorum.Bazısı puntoya olumlu yaklaşıyor , bazısı kötülüyor.Bende kararsızım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halledilmicek seyler değil bunlarda ama hani Honda'daki sessizliği sakın beklemeyin Özellikle bagaj tarafından emniyet kemerlerinden aracın durumuna göre ön konsoldan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kötü yani dediğim gibi o sınıf bir aracta olan seyler fiestasından,206sına kadar aynı olaylar..Alt devirlerde chiple falan biraz daha canlı hale gelir. Bunlardan baska kötü bi yanı yoktur..

Ama sunu bicok kişi biliyordur ki hyundai'nin son zamanlarda tüm arabaları sessiz.En basitinden getz,era gercekten aracta tıkırtı gıcırtı duymadım ben

piscocuk
    Misafir
    şuanda puntocuların sitesinede üye oldum kullanıcı yorumlarını almak iiçin. genel bakış ver yorumlar benim isteklerimi karşılayacak cinsten.sonuçta ortalama 20000 tl lik bir araçtan imkansızı istemiyorum ve beklemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)